- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 33г. съм и още съм девствен
Май само ти не разбра, че интелекта е комплексно нещо - означава обща култура, познания за света и това, което се случва в него, способност за възприемане на чужда гледна точка и разсъждаване върху нея (а не просто да приемеш някаква идеология сляпо) и природна интелигентност. А не просто да решиш някакъв тъп тест на МЕНСА и да си кажеш: "много съм умен, имам 200 точки на някакви триъгълничета, квадратчета и точки". За мазненето - тука пък страшно сгреши, не съм се мазнил през живота си и няма и да го направя. Аз не си отстъпвам от мненията никога, особено за капитализма, ако ще да ме убият. Просто трябва да разбереш мнението и на другия, но изказано културно, а не "другарю...", "мизерник" и не знам още какво. Общо взето като прочета такива простотии, спирам да чета. Или се научете да говорите с хората, или недейте въобще. Той ще ми говори за мазнене... Полицията ме е арестувала за "противозаконни прояви", ти не си отстоявал никога нищо в живота си. Ти и двата ти фейк профила. Аз мога да съм мил и разнежен само към момиче, което си струва, и лоялен към добър приятел. Друго не.
Последно редактирано от RedArmy : 06-22-2020 на 19:14
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.