Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
Това е най-неоносвателната причина да се разделят. Ако приятелят й има пари, защо не? В такъв случай той би бил “касичката” на връзката им така или иначе и без условията на пандемията. Това, че ще се рязделят с какво ще й помогне в професионалните качества, че изведнъж да си намери работа? Ако й е толкова неудобно от факта, че е безработна, значи приятелят й е стиснат и я кара да се чувства зле. Една щастлива жена не би се разделила с приятеля си, за да си търси работа...
Ми и на мен ми се стори работата малко абсурдна, ама нали авторката не искала да ползва гаджето за пари. Ами ако се премести на населено място където има "по-добър шанс", въпреки, че май положението е едно и също където и да отидеш.

Едва ли е възможно това да стане от днес за утре, особено ако няма никакви технически умения. Дори ще й е по-сложно от това тя да си намери работа в обслужването, ако ще й е първа работа “на комютър” и разбира се в случай, че той ще й служи за нещо повече от това да маркира стоки с него.
Е, нормално че се искат някакви минимални умения за да започнеш да работиш на компютър (примерно къде е копчето за интервал ), където може да търси работа имам предвид.

...
Да си призная, аз не живея в България и в случая не ходя по молове, но предполагам че всеки прави каквото си иска.