Умната жена трябва да си опича акъла навреме! Много преди дори да има теоретична възможност някакъв +1 масов мрачен проблем в и/или извън леглото да пусне корен и да може да роди гадни до токсични плодове след, което нищо няма как да е същото. Веднъж увреди ли се една връзка тя си остава увредена завинаги!

Затова и отдавна са измислени (червени) гранични линии за да е ясно точно докъде може някой да прави нещо в и извън леглото БЕЗ да притесни или застраши друг и особено да си пъха носа в чужди работи, които въобще не са му работа. Иначе нещата много бързо и лесно могат да загрубеят и да запревключват по някакъв такъв сценарий…

Ама скъпи, защо пак се прибираш по-късно?
Скъпа, пак имаше много работа и трябваше да работя извънредно.
А ще ти платят ли за това преработване?
Е, скъпа, нали знаеш, че от всички бели якички като мен се окачва да се преработват най-редовно въобще за да започнат, а после за да останат на скъпо платена работа.
Я, да я огледам хубаво аз тази твоя бяла якичка за червило и други такива издайнически следи, че ми се струва, че пак си правил някакви мръсотии зад гърба ми с онази твърде млада и хубава твоя секретарка.
Ама скъпа, нали знаеш, че съм ти верен!
Да, да! Разправяй ги тия на новата ми прекрасна шапка от мола днес. Я, като заговори за обещания да бъдеш модерен съпруг и образцов баща да изхвърлиш сега кофата.
Сега?! Ама скъпа, направо съм капнал! Хайде утре.
Ее, сега, сега! Ей, я къде е кофата отвън. Няма да умреш. Виж я колко е пълна нашата!
Добре, хайде.