Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да бъде такъв +1 модерен роб и удобна изтривалка за женски чехълчета! Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да пипва работа, която не му е работа и не е свързана с работата му или по-нататъшното му разкошно и завидно личностно, професионално и кариерно развитие!

Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да съжали дори веднъж, че не си е останал сам, див и щастлив жребец в и извън леглото, който отговорно и безопасно може да си разиграва коня, както иска и колкото му душа иска всеки ден цял пълноценен и интензивен живот, който наистина си заслужава да се живее отвъд всяко съмнение!

Поне Алфа бащата на децата ми НИКОГА няма да се стряска в 3 часа през нощта облян в студена пот от някой кошмарен +1 масов въпрос като: „Какво ще правя ако тя ме предаде? Какво ще правя ако тя ми забие нож в гърба? Какво ще правя ако тя ми закове задника в съда? Какво ще правя ако тя ми вземе всичко важно и ценно? Какво ще правя ако ме изрита бездомен на улицата?“
Аз няма какво да направя, че пред себе си той ще се сблъсква с разни всевъзможни хора и структурирани единици, които ще са далече от безобидни и добронамерени. Само че аз мога да съм доживотен гарант, че той НИКОГА няма да се притеснява за задния план зад него, където е позиционирано Алфа семейството му, с което в благословен!

Аз само мога да гарантирам като майката на Алфа децата му, че той НИКОГА няма дори да почувства спад или дори липса на яростно лоялна, всеотдайна и всячески полезна подкрепа, помощ и съдействие от заден план, а какво остава за някакви кошмарни заплахи и опасности идващи иззад гърба му! Иначе той как би могъл да се бори и успява на преден план ако е обсаден отвсякъде? Няма дори шанс така и веднага става +1 обречен Титаник!