- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мръсотии..
Не разбира се, грам смисъл не намирам в идеята да се говорят разни мръсотии по време на секс и ако някоя мацка ми поиска да и говоря мръсотии ще я напсувам едно хубавата (нали мръсотии иска) :Д
А иначе имал съм случай да кажа "боклук" на момиче докато правим секс но историята е друга:
Преди това се бяхме се скарали нещо и се хранехме взаимно аз и виках боклук,а тя педерас и още някви такива, та после като правихме секс за здобряване докато я чуках я питах- кефиш ли са бе боклук ? а тя ми отвърна - кво да се кефя на педерази и след тва и двамата почнахме да се хилим като идиоти и така![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Сериозно ли не ти харесва или се ебаваш? (Рано е още и съм неадекватна :д)
Очаквах темата да се понапълни с коментари, язък, явно останалите не признават такива неща.
Та, исках само да вметна, че много си зависи от отделната двойка и от възприятията им. Ако нещата в леглото са по-груби или пък правят някъв роулплей, винаги може да се изгрубее максималко с нещо като "Ще ти го слагам навсякъде, където искам, знам, че ти харесва." (и т.н., и т.н.), но е важно те да могат... или по-скоро момичето... да не приема тия неща на личностна основа, а да знае, че са си просто за между чаршафите. Не знам дали се изразих добре...