.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Мръсотии..

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Ей боклук, харесва ли ти да че чукам в задника
    Гледай ме в очите докато ми духаш бе курво и тн.
    Боклук? Сериозен ли си? Пробвал ли си го? Интересно кое момиче няма да стане и да си тръгне.
    Другото ще го преживея, даже може да бъде много на място в някои ситуации.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сериозен ли си?
    Не разбира се, грам смисъл не намирам в идеята да се говорят разни мръсотии по време на секс и ако някоя мацка ми поиска да и говоря мръсотии ще я напсувам едно хубавата (нали мръсотии иска) :Д

А иначе имал съм случай да кажа "боклук" на момиче докато правим секс но историята е друга:
    Преди това се бяхме се скарали нещо и се хранехме взаимно аз и виках боклук,а тя педерас и още някви такива, та после като правихме секс за здобряване докато я чуках я питах- кефиш ли са бе боклук ? а тя ми отвърна - кво да се кефя на педерази и след тва и двамата почнахме да се хилим като идиоти и така
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Не разбира се, грам смисъл не намирам в идеята да се говорят разни мръсотии по време на секс и ако някоя мацка ми поиска да и говоря мръсотии ще я напсувам едно хубавата (нали мръсотии иска) :Д
    Сериозно ли не ти харесва или се ебаваш? (Рано е още и съм неадекватна :д)
    Очаквах темата да се понапълни с коментари, язък, явно останалите не признават такива неща.

Та, исках само да вметна, че много си зависи от отделната двойка и от възприятията им. Ако нещата в леглото са по-груби или пък правят някъв роулплей, винаги може да се изгрубее максималко с нещо като "Ще ти го слагам навсякъде, където искам, знам, че ти харесва." (и т.н., и т.н.), но е важно те да могат... или по-скоро момичето... да не приема тия неща на личностна основа, а да знае, че са си просто за между чаршафите. Не знам дали се изразих добре...

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Сериозно ли не ти харесва или се ебаваш? (Рано е още и съм неадекватна :д)
    Очаквах темата да се понапълни с коментари, язък, явно останалите не признават такива неща.

Та, исках само да вметна, че много си зависи от отделната двойка и от възприятията им. Ако нещата в леглото са по-груби или пък правят някъв роулплей, винаги може да се изгрубее максималко с нещо като "Ще ти го слагам навсякъде, където искам, знам, че ти харесва." (и т.н., и т.н.), но е важно те да могат... или по-скоро момичето... да не приема тия неща на личностна основа, а да знае, че са си просто за между чаршафите. Не знам дали се изразих добре...
    И на мен не ми харесват..

"Давай, кучко, я-я-я-я-я-я... майка ти да..." и някакви такива са ми доста смешни.

Само аз ли си падам олд скул и просто да вдига краката и да приключваме?

Тихичко в кревата - не да ми надува главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си