- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас :р
... задължително ли е човека с който сте да ви държи за ръка когато се разхождате примерно? Бихте ли се обидили ако не го прави? Защото приятеля ми не го прави и ми е някакво много гадно защото отстрани изглежда сякаш не сме заедно и ми става много тъпо. Целува ме по ръката много често но като вървим нито ме прегръща нито ме хваща за ръката. Вие имали ли сте такъв проблем? ;д
Не мисля, че е задължително, но е приятно. Сега, в този студ например, рядко се държим за ръка, защото ни измръзват пръстите. Преди ми пъхаше ръката в джоба на якето си, но с новото палто не се получаваА да вървим прегърнати ми е страшно некомфортно, особено ако вървим в малко по-забързано темпо.
Следващият път като се разхождате го хвани за ръка/под ръка и му виж реакцията. Едва ли ще се дръпне, но ако все пак го направи го попитай защо не желае да се държите за ръце. Единствено той би могъл да ти даде обяснение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е задължително. Няма задължителни работи в живота.
А като не ти харесва нещо си отваряш устата и му казваш, все пак той не може да чете мисли.
ПС. Минава ми през акъла че може наистина да не иска да бъде виждан с теб? Дано не е там проблема![]()
Някои хора са така, не обичат да се държат за ръце, когато са в движение. И да следващия път му хвани ръката кво толкова има?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ +1. Ние рядко се държим за ръчички - обичам повече да го хвана под ръката.
^тей, то не е за всеки.
иначе за пример ние с моя ни е много приятно да си вървим хванати за ръка. в кучи студ успявам да го накарам да му сложа ръкавица, ако не успея той си пъха ръцете в джобовете и аз си го хващам под ръка. всъщност още от първата среща си вървим така, някак естествено ни е. но има хора, както се каза по-горе, на които им харесва да им е свободно. просто го хвани за ръката, попитай.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Определено не е задължително .. Просто поговори с него защо не иска да го правиНай-лесно ще разбереш .. както казаха може просто да обича да са му свободни ръцете
![]()
хубаво ми е да се държим, но ако не го прави няма да ми е кофти или да се сърдя
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ей ама значи, сега глупости почнах да си мисля. Ами ако се срамува от нещо и т.н. Поприницп не е такъв, изобщо няма начин да е заради това но знам ли. Как ще му го кажа не знам. Абе ще видим... докато се усмеля да говоря с него за това ще ми е супер неудобно. Да не говорим че ми стана супер гадно като ми го казаха в очите "сякаш сте само приятели" уфф направо супер тъпо ми стана.
Абе кво ще говориш, като излезете просто го хвани и виж как ще реагира и дали ще каже нещо... На мен би ми станало тъпо от такъв разговор. Ако реагира зле на хващането, тогава го питай.
Първоначално написано от antifashionshit
Адски ми е странно да не съм го хванала, някво некомфортно ми е, все едно сме на 13-14 и ни е срам.
На мен ми е тъпо да ме държат за ръка. Все едно съм в детската градина и лелята ме води някъде... Виж, обичам да вървя под ръка с някого, но това го правя с всеки и няма специално значение за мен.
Може да не е свикнал, може да го е срам, може да не обича да го прави - варианти много. Виж, ако ти го хванеш как ще реагира и дали ще си дръпне ръката.
Хвани го ти, ако те пусне сам го попитай дали има против и му обясни, че искаш да вървите за ръка. Може просто да не обича. На мен ми е изключително досадно това, чувствам се все едно съм на 15-17 и имам "гадже", не държа никого за ръка.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."