.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Според вас :р

... задължително ли е човека с който сте да ви държи за ръка когато се разхождате примерно? Бихте ли се обидили ако не го прави? Защото приятеля ми не го прави и ми е някакво много гадно защото отстрани изглежда сякаш не сме заедно и ми става много тъпо. Целува ме по ръката много често но като вървим нито ме прегръща нито ме хваща за ръката. Вие имали ли сте такъв проблем? ;д

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не мисля, че е задължително, но е приятно. Сега, в този студ например, рядко се държим за ръка, защото ни измръзват пръстите. Преди ми пъхаше ръката в джоба на якето си, но с новото палто не се получава А да вървим прегърнати ми е страшно некомфортно, особено ако вървим в малко по-забързано темпо.

Следващият път като се разхождате го хвани за ръка/под ръка и му виж реакцията. Едва ли ще се дръпне, но ако все пак го направи го попитай защо не желае да се държите за ръце. Единствено той би могъл да ти даде обяснение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Не е задължително. Няма задължителни работи в живота.
    А като не ти харесва нещо си отваряш устата и му казваш, все пак той не може да чете мисли.

ПС. Минава ми през акъла че може наистина да не иска да бъде виждан с теб? Дано не е там проблема

Цитирай Първоначално написано от ninaa12 Виж мнението
    ... задължително ли е човека с който сте да ви държи за ръка когато се разхождате примерно? Бихте ли се обидили ако не го прави? Защото приятеля ми не го прави и ми е някакво много гадно защото отстрани изглежда сякаш не сме заедно и ми става много тъпо. Целува ме по ръката много често но като вървим нито ме прегръща нито ме хваща за ръката. Вие имали ли сте такъв проблем? ;д
    Ама той сигурно не ходи и с написано на челото "обичам я"...такива ги късай на секундата...

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Някои хора са така, не обичат да се държат за ръце, когато са в движение. И да следващия път му хвани ръката кво толкова има?

Цитирай Първоначално написано от bratignat Виж мнението
    Ама той сигурно не ходи и с написано на челото "обичам я"...такива ги късай на секундата...

Е това ,че не иска всички да виждат,че са заедно и т.н не значи ,че не държи на нея !
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от goGu Виж мнението
    Е това ,че не иска всички да виждат,че са заедно и т.н не значи ,че не държи на нея !
    Това беше очеизвадна ирония.

Попитай го просто. Може да не обича да се държи за ръчичка или да се гушка, докато ходи. Има хора, които като цяло обичат да са им свободни ръцете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ +1. Ние рядко се държим за ръчички - обичам повече да го хвана под ръката.

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Това беше очеизвадна ирония.

Попитай го просто. Може да не обича да се държи за ръчичка или да се гушка, докато ходи. Има хора, които като цяло обичат да са им свободни ръцете.
    ЕЕ моя грешка не ги разбирам така като пишат кога има ирония сори ;]]
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^тей, то не е за всеки.

иначе за пример ние с моя ни е много приятно да си вървим хванати за ръка. в кучи студ успявам да го накарам да му сложа ръкавица, ако не успея той си пъха ръцете в джобовете и аз си го хващам под ръка. всъщност още от първата среща си вървим така, някак естествено ни е. но има хора, както се каза по-горе, на които им харесва да им е свободно. просто го хвани за ръката, попитай.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Не е задължително (:
    <N>

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Определено не е задължително .. Просто поговори с него защо не иска да го прави Най-лесно ще разбереш .. както казаха може просто да обича да са му свободни ръцете

Мега фен Аватара на mynichka
    хубаво ми е да се държим, но ако не го прави няма да ми е кофти или да се сърдя
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ей ама значи, сега глупости почнах да си мисля. Ами ако се срамува от нещо и т.н. Поприницп не е такъв, изобщо няма начин да е заради това но знам ли. Как ще му го кажа не знам. Абе ще видим... докато се усмеля да говоря с него за това ще ми е супер неудобно. Да не говорим че ми стана супер гадно като ми го казаха в очите "сякаш сте само приятели" уфф направо супер тъпо ми стана.

Супер фен Аватара на djipsito
    Абе кво ще говориш, като излезете просто го хвани и виж как ще реагира и дали ще каже нещо... На мен би ми станало тъпо от такъв разговор. Ако реагира зле на хващането, тогава го питай.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

anonymous708973
    Guest
    Адски ми е странно да не съм го хванала, някво некомфортно ми е, все едно сме на 13-14 и ни е срам.

Мега фен Аватара на babity
    На мен ми е тъпо да ме държат за ръка. Все едно съм в детската градина и лелята ме води някъде... Виж, обичам да вървя под ръка с някого, но това го правя с всеки и няма специално значение за мен.

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Може да не е свикнал, може да го е срам, може да не обича да го прави - варианти много. Виж, ако ти го хванеш как ще реагира и дали ще си дръпне ръката.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хвани го ти, ако те пусне сам го попитай дали има против и му обясни, че искаш да вървите за ръка. Може просто да не обича. На мен ми е изключително досадно това, чувствам се все едно съм на 15-17 и имам "гадже", не държа никого за ръка.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си