.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тренировки / тренирате ли

Тренирате ли нещо ? ако да, какво ? МоМиче съм и искам да тренирам нещо.. нещо с което и мога да си оправя формата на тялото :Д смисъл, плосък корем, хубави бедра, дупе и т.н. ;д предположете ми нещо (blush)
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Бокс ,но едва ли е това което търсиш
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Предлагам ти плуване гимнастика танци а-у доста полезни занимамия
    Нема начин да нема начин!!! ;]

http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
    <--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    спорт като кажете, най-бърз ефект ще има да отидеш във фитнеса
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ами зависи какво ти искаш, какво ти се отдава.. Индивидуален или колективен спорт? Искаш ли да ходиш по състезания или не.. ?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

АМИ НЕ ИСКАМ да ходя на състезания
    Те рядко, постигаха съгласие, всъщност НИКОГА! Караха се постоянно, но въпреки различията им, тях ги свързваше нещо много важно - УМИРАХА ЕДИН ЗА ДРУГ <3 ||

Супер фен Аватара на kosder
    Най-добре е да започнеш с правилно хранене -.-
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на Shines
    Най-добре за теб ще е фитнес + правилна храна!

ами аз също съм момиче, досега съм тренирала 6 години художествена гимнастика, около половин година тенис на корт, а сега тренирам волейбол от няколко месеца и имам една доста завидна форма, НО най-важното правилно хранене и мисля че и ти би трябвало да започнеш с него
    1 и най-важно - НИКАКВО ГАЗИРАНО , а другото ако се разтърсиш из гугъл ще намериш доста полезна информация успех

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Наистина правилното хранене е отговорът към нормалната фигура. Слушал съм много дето ми приказват - "На аз виж по 2 солетки на ден, а пълнея." Наблягай на плодовете и зеленчуците първоначално. Щом започнеш да се приближаваш до това което искаш започни да вкарваш нови неща в храненето си - месо, млечни продукти и т.н. Ограничавай сладкото, няма нищо лошо ако пропуснеш една вафла. Ако съвсем неиздържаш без сладко, пробвай чаена лъжичка мед - така ще ти натърти и подслади, че ще забравиш

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Момичето иска да спортува, стига с това правилно хранене.
    Ами фитнес тогава. Е разбира се това че тренираш не означава че можеш да ядеш каквото и когато си искаш, просто намали сладкото, мазното, а газираното направо го спри.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

chestno kazano zapishi se na nqkakuv boen sport ima efekt stegnato dupe,korem,muskoli sichko shte ti e okey .. kazvam go ot lichen opit predi ne si haresvah tqloto izobshto,no sega veche e razlichno treniram Judo i Sambo veche blizo 1 godina i efekta e ogromen

Ами аз поне тренирам тенис от 4 години и половина и имам стегнато тяло , но .. при всеки е различно

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Тренирай плуване. Аз от него най-съм доволна.

az sum tennis,leka atletika balet i malko tanci - vs mi e mn nared (tqloto) ot vs tova korema i dypeto mi sa mn sladki

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от wiikyyy Виж мнението
    Ами аз поне тренирам тенис от 4 години и половина и имам стегнато тяло , но .. при всеки е различно
    Сериозно ли? И аз тренирам писане на клавиатура и има огромен ефект от него..От не знам колко години..Защо въобще вписвате такива обездвижени спортове? ....

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Сериозно ли? И аз тренирам писане на клавиатура и има огромен ефект от него..От не знам колко години..Защо въобще вписвате такива обездвижени спортове? ....
    зависи, тенис на маса или тенис на корт а да ти кажа, играл съм, ей така за кеф, тенис на маса, и се изпотяваш бая ;д а какво остава за тенис на корт
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

За тенис на маса ти говоря.А то това,че се потиш означава,че тялото ти се охлажда и нищо друго.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    За тенис на маса ти говоря.А то това,че се потиш означава,че тялото ти се охлажда и нищо друго.
    също се отделя вода и като се разграждат въглехидратите ;д
    sapphire5

Отделя се пот.Мда,нормално е да се дехидратираш.Но това не означава,че е добър спорт,защото се потиш.Спорт на мързеливците го наричам аз.Играл съм неколко пъти,става шоу,ама за интензивна тренировка и дума не може да става.

Волейбол./././

Тренирам спортни танци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си