- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Кой пръст ви е по-дълъг? Показалецът или безименния?
Гошко, изчетох ти темата. Мацката я зарежи, но ти пожелавам най-искрено да ти се оправят здравословните проблеми, без повече операции и успех.
Поработи над правописа.
shadow4e за момичето просто е минало ,но в момента не съм в България и нямам възможност да разговарям с приятелите си ,не са от типа да сядат на компютрите и реших да споделя тук,беше ми тежко тези дни,не знам защо.А за операциите има още 1-2,но ще видим,засега няма. А за правописа се извинявам не ми се налага да пиша на български от доста време и правя явно грешки ,за което се извинявам.
thegreen zombie ами нямам представа![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Извинявай, че се усъмних в теб![]()
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Гоше, пич, искаш ли да те уредя с една шафтантия![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
правописна грешка пич, шаФрантия исках да кажа ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хуя ми
/thread
Concussion, съжелявам жено, не можах да те уредя![]()
sapphire5![]()