.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 147
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Мдаа. Даже се чудех преди време дали да не взема да си бия шута аз самият като Zip и тапата.

Не виждам смисъл да бия умрял кон в лицето на тъпички тролчета.

Мислиш ли че е добра идея?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    defender много си забавен ! ще те вземат в цирка
    браво, браво......сложи го в малкия си джоп тоя трол (т.е. мен), е такава женЪ ми треба, сега ако кажеш, че можеш да готвиш леща и мусака, ша та зема......... (а хубава ли си, ама това не е важно толко де)

ПП: ама ти си бил мъж бе, що не казваш.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 19:55

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    което на всичкото отгоре изглежда и звучи като 'съвършено човешко тщеславие',
    npp, моето лошо поведение не може да бъде критерии за православието. Ами да, лош съм, да не мислиш, че не го знам, но това е обект на моя лична вътрешна борба и не е твоя работа.
    Последно редактирано от defender : 01-23-2012 на 21:34

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    npp, моето лошо поведение не може да бъде критерии за православието. Ами да, лош съм, да не мислиш, че не го знам, но това е обект на моя лична вътрешна борба и не е твоя работа.
    да но с тази твоя уж вътрешна борба, която засяга уж само теб, отправи доста предизвикателни противоречия към истинският Господ Бог и мен, та предизвиквайки Неговият Гняв ни се наложи да изпишем доста отговори , ако верческите/духовните беззаконици не бяха такива дон-кихотовци, то сега сигурно щеше да е Рай за всички човеци/одушевени от цялата вселена
    Последно редактирано от npp : 01-23-2012 на 23:46

Мега фен
    ^
    ами добре, само дето от всички неща, които изговори досега се вижда, че ти не си свидетел на Словото, а това е по-скоро пародия на словото и верческа/духовна неправда, а този който ти говори и ти казва как да си разясняваш Библията не е Бог, а някакъв зъл дух или нещо друго. И затова може би за последен път те призовавам да се откажеш от заблудите си и от този зъл дух, който ти говори и ти казва какво да правиш и да станеш православен.
    Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 08:26

Мега фен
    ^
    ами добре, само дето от всички неща, които изговори досега се вижда, че ти не си свидетел на Словото, а това е по-скоро пародия на словото и верческа/духовна неправда, а този който ти говори и ти казва как да си разясняваш Библията не е Бог, а някакъв зъл дух или нещо друго. И затова може би за последен път те призовавам да се откажеш от заблудите си и от този зъл дух, който ти говори и ти казва какво да правиш и да станеш православен.
    то и ти не си истински православен, но само дето опетни православието, най-малкото тук с думите си в този форум, защото го представи като/изкара най-неправедно от всички християнства, при положение че точно то беше най-праведното от всички християнства за изминалите векове, така че, ти засега се оказваш дори и петно за самото православие, а де не говорим че ако някой от православните архиереи прочете твоите мнения тук в този форум, сигурно ще има да цъка и да съжалява че тук се е явил такъв лош православен като теб, не бих се учудил ако си просто някакъв неправеден, който си няма друга работа но е дошъл просто за да спори, просто си ти личи че не си истински православен, но че се преструваш, не бих се учудил дори и ако си някой от форума но с друг акаунт/никнейм, но с сигурност си някакъв много неправеден след като най-нахакано/арогантно продължаваш да бъдеш супер неправеден дори и пред самият истински Господ Бог
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 09:52

Мега фен
    дори и пред самият истински Господ Бог
    каквооооо, не те разбрах, значи казваш, че аз в момента си говоря не с тебе, а с Господ Бог чрез тебе.

Мега фен
    каквооооо, не те разбрах, значи казваш че аз в момента си говоря не с тебе, а с Господ Бог чрез тебе.
    току що Бог ми каза да ти кажа че ако не престанеш да се държиш така, ще те накаже в най-скоро време - това е от Него към теб

Мега фен
    то и ти не си истински православен, но само дето опетни православието, най-малкото тук с думите си в този форум, защото го представи като/изкара най-неправедно от всички християнства, при положение че точно то беше най-праведното от всички християнства за изминалите векове, така че, ти засега се оказваш дори и петно за самото православие
    Ами моето поведение може да е лошо и нехристиянско (за което съжалявам), но това което съм казал от догматиката на православието е точно така, ако не вярваш има достатъчно православна литература за да провериш. Поне ако тръгнеш да проверяваш може и да се освестиш и да се откажеш от заблудите си.
    Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 10:06

Мега фен
    току що Бог ми каза да ти кажа че ако не престанеш да се държиш така, ще те накаже в най-скоро време - това е от Него към теб
    аха ок, само дето този който ти говори не е Бог, а някакъв демон прелъстител.
    Добре я питай го как се казвам или поне с коя буква ми почва името.
    Последно редактирано от defender : 01-24-2012 на 10:12

Мега фен
    Ами моето поведение може да е лошо и нехристиянско (за което съжалявам), но това което съм казал от догматиката на православието е точно така, ако не вярваш има достатъчно православна литература за да провериш. Поне ако тръгнеш да проверяваш може и да се освестиш и да се откажеш от заблудите си.
    Бог казва че думите ти са подрпавени и лъжливи и че петниш дори и самото православие основавйки се на техните свидетелства, Той ти знае всички хитрости

Мега фен
    аха ок, само дето този който ти говори не е Бог, а някакъв демон прелъстител.
    Добре я питай го как се казвам или поне с коя буква ми почва името.
    не знам как ти е името, нито ме интересува, достатъчно ти е това че ако не престанеш да се опълчваш против Бог и Неговата църква, Той ще те разгроми в най-скоро време, така че по-добре не го прави - вече си предупреден от Самият Него

Мега фен
    ^
    ^
    каквоооо, кажи на тоя демон дето те тормози, че от край време е лъжец и прелъстител.

Мега фен
    ^
    ^
    каквоооо, кажи на тоя демон дето те тормози, че от край време е лъжец и прелъстител.
    ти си някакъв сатанист - току що Бог каза това за теб

Мега фен
    ако не престанеш да се опълчваш против Бог и Неговата църква,
    само дето аз не се опълчвам срещу Бог, а срещу ереси и еретици и лъжесвидетели и демони и техните лъжецъркви блудници.
    И това Бог много добре го знае.

Мега фен
    ти си някакъв сатанист - току що Бог каза това за теб
    как сатанист бе, православен християнин съм, имам кръщелно мога да ти покажа

Мега фен
    само дето аз не се опълчвам срещу Бог, а срещу ереси и еретици и лъжесвидетели и демони и техните лъжецъркви блудници.
    И това Бог много добре го знае.
    гледай да не разгневяваш повече Бог, а за другото, въобще не ми казвай не мен, защото твоите свидетелства пред мен въобще не важат за Него

Мега фен
    как сатанист бе, православен християнин съм, имам кръщелно мога да ти покажа
    те всички имат кръщелно

Мега фен
    ^
    ти имаш ли

Мега фен
    ^
    ти имаш ли
    не, но според традицията досега на всяко дете се е правило кръщение в православна църква

Мега фен
    Добре за да ти докажа, че не съм сатанист, ще кажа пред тебе една молитва, която никой сатанист не би казал и направил публично.

"Отказвам се от тебе гаден, мръсен сатана и от свитата и от служението ти и се свързвам с тебе Христе." - и в момента правя кръстния знак върху тялото си с дясната си ръка и го правя в името на Отца и Сина и Светия дух.

Мега фен
    Добре за да ти докажа, че не съм сатанист, ще кажа преди тебе една молитва, която никой сатанист не би казал и направил публично.

"Отказвам се от теб сататна и от свитата и от служението ти и се свързвам с тебе Христе." - и в момента правя кръстния знак върху тялото си с дясната си ръка и го правяв името на Отца и Сина и Светия дух.
    Бог каза че не ти вярва, и е категоричен - откажи се, не можеш да ни измамиш

Мега фен
    абе тоя демон който ти говори и те тормози, бил голям хайдутин бе.

Мега фен
    абе тоя демон който ти говори и те тормози, бил голям хайдутин бе.
    истинският Господ Бог не е демон/дявол, нито престъпник

Мега фен
    казах, че това което ти говори на тебе е демон, а не че Бог - прави разлика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си