.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Godzilla само не разбрах какво общо има изграждането на характера със връзките от разстояние?

П.П. Егоизмът и алчността не са хубави качества и не са оправдание за постъпките и на двамата.

П.П. 2 Не ме разбирайте погрешно - всеки човек трябва да бъде егоист (разбира се в границите на нормалното, защото всичко в прекалено големи количества е лошо), защото в тази реалност, в която живеем ако сам не се грижиш за себе си, никой няма да го направи вместо теб. Но това важи за ситуации много по-различни от любовната драма, която коментираме в тази тема. Тук става въпрос за липса на морал и ценностна система, а не примерно за извоюване на повишение в работата.

--------------------------------------------------------

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Godzilla само не разбрах какво общо има изграждането на характера със връзките от разстояние?
    Ти как би изградил/а характера си със стояне пред компютъра в Скайп по цял ден? Като нямаш взаимоотношения с половинката си в социална среда? Като трябва да споделиш на някой, споделяш на Скайп. Като искаш да прегърнеш някой, прегръщаш подаръците си. Кавги - по Скайп. Целувки - по Скайп. Разговори - по Скайп. Секс - няма. Мастурбиране - по Скайп.

Не го разбирам. Ако не мога да я прегърна и да заспя с нея в ръцете си когато поискам - не го чувствам като връзка. Някакво разстояние да ме отдалечава от момичето, което обичам - не е приемливо за мен.

Хората са същества, които обичат да докосват това, което харесват. Не ме кефи много да пипам обектива на камерата и да "чувствам" половинката си. Не го разбирам.

А за мен лично, ако тая връзка се провали по някое време (а още по-лошо - след като разстоянието изчезне), толкова много ще ме е яд за изгубеното време, че и представа си нямаш. 3-4-5 години загубени главно в Скайп за нещо, което спокойно можеше да е и приятелство.

Но това не е темата на разговора.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си