.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 86

Hybrid View

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Едно от най-глупавите неща ми се вижда. Да, стоя зад решенията си, да пазя си подаръците, защото са били от много важен на времето човек. Не крия от себе си миналото, не искам и да го забравям. Имаше някой май в този форум с подпис: Good judgement comes from experience. Experience comes from bad judgement.
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението
    Не крия от себе си миналото, не искам и да го забравям.
    Точно. Пък и не придавам сантиментална стойност на вещите си, колкото и странно да звучи, а подаръците за мен са точно това - чисто и просто вещи, които са материален израз на желанието на някого да ме зарадва, но при все това си остават вещи. Няма да ги изхвърля, само защото вече не съм с този човек - подарил ми ги е с някакво чувство, проявил е щедрост, щом съм ги запазила, значи ми допадат и толкоЗ. Без драми и показни детски изпълнения "Дръж си семките - дай си ми бонбонките". Харесват ми и си нося с кеф примерно обеците от един бивш, без да вкарвам някакви по-специални чувства. Унищожаването на де що има материални доказателства, че си бил с някого, било то снимки, подаръци и прочее не те правят по-готин, нито пък ти изтриват спомените като с магическа пръчица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си