.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 110

Hybrid View

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Георги , не усещаш ли, че коментарите ти нямат никаква тежест написани така неграмотно? Лично за мен е трагично и тъжно човек на 21 да пише по този начин...Аз коментирам пунктуацията на хората, защото някой ден като завършат училище тия хора ще започнат работа и ще заемат някаква длъжност (била тя малко или много отговорна) и ще е плачевно да не могат да пишат грамотно на родния си език. С това си писане излагате себе си.

А относно забележката ти, че сме груби- не сме, просто истината боли
    Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 20:09

--------------------------------------------------------

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Истината боли, но може да се поднесе и по по-леки начини. Особено в такива моменти, какъвто е този за авторката.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Godzilla Виж мнението
    Истината боли, но може да се поднесе и по по-леки начини. Особено в такива моменти, какъвто е този за авторката.

Така е, не споря. Но лично аз съм на мнение, че когато й се каже всичко в прав текст би имало най-голям шанс тя да се замисли върху ситуацията и постъпките си, да погледне реално на нещата, нещо като wake up call.
    Ако си спомняте въпросът и в началото беше как да се задържи с този човек, който си има приятелка, която лъже, а се зарибява с нея (и какво ли още не правят) в продължение на месеци, без да предприеме някакви действия да прекрати връзката си, а ги върти и двете. Според мен всичко, което написахме в темата беше с цел да и помогнем и ако седне да се замисли върху това, което сме и написали, дори и написано по-агресивно и грубо, ще може да си вземе поука.

Не мисля така,вие се излагате като обиждате 16 годишно момиче ,за нещо което е напълно нормално на нейната възраст.
    В този пост обясних, защо коментарите ми са от части агресивни и груби , но не мисля, че това е нормално ,за която и да е възраст. Няма безгрешни хора, всеки прави грешки, но ти се опитваш да оправдаеш постъпката и. Аз с това не мога да се съглася.

А като отворя профила ти ми пише на графа възраст - 21 години.
    Последно редактирано от BlueFace : 01-24-2012 на 20:29

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace Виж мнението
    Георги , не усещаш ли, че коментарите ти нямат никаква тежест написани така неграмотно? Лично за мен е трагично и тъжно човек на 21 да пише по този начин...Аз коментирам пунктуацията на хората, защото някой ден като завършат училище тия хора ще започнат работа и ще заемат някаква длъжност (била тя малко или много отговорна) и ще е плачевно да не могат да пишат грамотно на родния си език. С това си писане излагате себе си.

Излагам себе си? Не мисля така,вие се излагате като обиждате 16 годишно момиче ,за нещо което е напълно нормално на нейната възраст.Кофти е това,че тоя си има приятелка,ама като се е влюбила какво да прави? А относно писането бях си легнал и не стигах всички копчета и така ми беше по-лесно да го напиша.Не съм на 21 не знам как го реши,груби сте защото това е сайт за проблемите на хората и на по-младите ,които имат нужда от съвет от някой ,който може би е минал през това,а не да ги опрекват за грешките им!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си