- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен....
Ми или си живей живота и си чакай сефтето, или пробвай с мъж, може и да ти хареса повечеСъс сигурност по-лесно ще се уредиш с мъж, отколкото с жена
![]()
Авторе, не се бой, не е толкова страшно, че не си правил секс. Мисля, че си се вманиачил направо на тази тема. Трябва малко да си пооправиш самооценката и самочувствието... ние момичетата не харесваме неуверени момчета.
И като цяло съм съгласна с Пантерката.))
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
спираш да си путка и си намираш момиче за една вечер .. няма да се съжаляваш , няма да се комплексираш от нищо и никой , ако не се получи продължаваш и не си слагаш нищо на сърцето.
баце в това няма нищо срамно
аз чуках за първи път като бях на 18 и то с една голяма кака хаха
тай че не се притеснявай има мн мадами се ще топнеш чушката
успех
Йес , заради такива теми се завърнах !
На така поставен въпрос мога да кажа само едно. Спести си някой лев и бягай при професионалистка да те направи мъж.
Пич, не се притеснявай - има и по зле, аз ставам на 19 след семица и нещо, девствен съм и няма изглед нещата да се променят скоро. Относно онанирането 4-5 пъти всеки ден явно гониш рекорди, иначе всеки има дни когато да си напрайш кефа 1 път не стига. Опитай се да си запълниш времето с нещо, което те разсейва от мисълта за секс и се поотпусни не превращай девствеността във фикс идея.
Като видя такава тема и почвам да си мисля, че това поколение наистина е много мозъчно увредено...
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Пич ти си в тежесст на обществото...
Creative Technologie
Същата работа пич,даже както казва един по-горе има и по-зле...
P.S.Просто умрях да се смея на твоята тема,та затова влизам тука да си оправя настроението от такива теми![]()