- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Aз мога да имам всяка жена! Нека ви е ят!
Чакам да дойде наско и да каже " не и мене"![]()
Ахаха и после ми разправяйте, че Варна не е зле :d
О, боже.. поредния надут пуяк..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
букууу османка ли си ? имаш ли роднини от османия, в шумен/хасково/кърлежи ли живееш
n00bs
Тоя е много смотан, обзалагам се че е девствен![]()
Не не съм османка о.О
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Не го знам какъв е, но ми е интересно как стигна до този извод? Това, че съм от Хасково нищо не значи.
в хасково съм бил ей мама му дебам, гледам бели като сняг хора, ебаси майката, говорят на турски.............. всичкиии, 90%
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Нещо си се объркАл пич. Къде ги видя тия хора дето говорят 90% на турски? Аз от 9 години живея в Хасково и искам да ти кажа, че говориш пълните глупости.
един път съм отишъл там на 5 години, и почти всички белите хора говореха на ТУРСКИ !!!!!!!
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
даже не видях, че си от там, просто предположих, явно комшията ви е османец или извънбрачна връзка
n00bs
Ами ето виж ме мен.. бял човек съм и една дума не знам на турски.
е ти, но трябва да потвърдиш това, че там има много турци
sapphire5![]()
Не, не съм живяла на село. Не смятам, че те интересува къде съм живяла.
Ами не мога да го потвърдя.. вярно, че има турци, но те са навсякъде, не само в Хасково.
Ами в грешка си.
ами и аз не знам, но това ми направи впечатление...
sapphire5![]()
Ами то зависи и в кои квартали си ходил, да ти кажа.
Не, не слушам чалга. Не я понасям.