.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

аз мисля че е нормално да се скъса имам проблема със "късо гемче" и не можех да си го забелвам и сега като съм правил секс и се е опънало е нормално да се скъса май бях чел че при доста хора се е случило това..но за мехура се чудя..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от tisiid Виж мнението
    аз мисля че е нормално да се скъса имам проблема със "късо гемче" и не можех да си го забелвам и сега като съм правил секс и се е опънало е нормално да се скъса май бях чел че при доста хора се е случило това..но за мехура се чудя..
    Защо не си ходил на лекар да те оправят тогава ? Изобщо не е нормално тая кожа да се къса и може да си докараш много големи ядове с това. Първо, че може да си хванал някоя инфекция и второ, че ако зарасте зле може изобщо да не го забелваш и да се налага по-сериозна хирургическа намеса.

Цитирай Първоначално написано от tisiid Виж мнението
    По-добре отиди на лекар

Супер фен Аватара на cyclops
    Случи се с бившия ми. Няма защо да се притесняваш. Той все пак отиде на уролог, който просто му каза да изчака към 2 седмици преди да прави пак секс и това е случва се често. Обаче само да поясня, че той нямаше мехур. Така, че не знам какъв е този мехур. Най-добре наистина посети уролог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си