- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето от Фейсбук
Здравейте , от около една седмица с едно момиче от фейсуб си пишем по стените , но никой от нас не пише на другия така , че мисля аз да пиша първи. Някой ако може да ми даде съвети какво да й пиша след здравейНадявам се , че ще ми помогнете и съм уцелил правилния форум
![]()
Нито познаваме момичето, нито й знаем интересите. Как да ти кажем за какво да си говорите?
Виж нещо, което е харесала, и за което имаш какво да кажеш, и го обсъдете.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Добре де, разбираемо е на живо да зацикляш, ама и по фб ли почнахте да си гълтате граматиката ...
Ако имате общи познати/интереси завържи тема за тях, ако не направи и комплимент, възползвай се от "обстановката", за нещо на стената и, в този ред на мисли.
Е........нямам думи!!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Тъй като видимо имаш свободно време защо не си направиш труда да й поогледаш стената и да разбереш от какво се интересува. Така ще имаш представа за какво да си говорите. Ама те съветвам колкото се може по-бързо да преместиш нещата от уеб пространството в реалния живот.
ейй супер!! много ме кефите такива, големи сте бонбони :***
таа сега по темата: амии виж какво харесва(музика, филми и т.н.) това е голямо предимство на фейсбук-виждаш интересите на другия. и погледни какво харесва и поствай на стената й нещо на някоя група която харесва, например. дано да съм била полезна и успех ^^ ии наистина, гледай да пренесете нещата от виртуалния в реалния свят, че иначе работата отива на зле
ехх как ми се иска аз да бях това момиче.......
За да не е спам: На колко сте?
--------------------------------------------------------
Защо във фейсбук ще я заговаряш? Защо не като я засечеш някъде навън /ако сте от един град де/..
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Преди тук се питаше "Как да я поканя на среща?",сега е "Да и пратя ли пълномощно за приятелство във фейсбук?".
ПП:Защо ли се занимавам с глупости -.-"....
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ама дори да са от един град може да са от различни квартали и училища,тя ходи на едни места, той на други и да няма никаква вероятност да се видят? ами това не е вариант. ако живееха в малко градче или село сигурно щеше да стане, но ако живеят в голям град, софия например, не може, защото е огромен град. според мен трябва 1. той да й пише 2. да си уговорят среща, например
абе що го бъзикате човека ;д ми всеки с проблемите си. понякога и в нета е сложно.. наистина на живо е много по-хубаво, но ако няма възможност за това.. помислете си просто.
Ей, след някоя друга година няма да можете на живо да говорите....
Не си намирай момичета по фб.... общувай повече на живо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
При положение, че вече цяла седмица си пишете по стените е най-лесно да завържеш разговор. Всичко започва с простото 'здравей'. След това ще видиш колко лесно ще потръгне разговора и ще намерите общи теми и интереси, за които да си говорите. Но и аз съм съгласна с горните мнения, че е по-добре да пренесете нещата в реалния свят възможно най-скоро, все пак нищо не може да се сравнява с общуването на живo.
Темата е лееееееко стара вече и авторът едва ли я помни. :Д