- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре ша имами ли дървена ваканция, уа???
И в кои градове?
Не зная, аз съм си в дървена и без това![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
И на мен поястонно ми седи надървен и не мисля да взема ваканция
Утре само знам, че не съм на училище. За следващата седмица не знам. От Сливен съм.
В НАДЪРВЕНА ваканция ще сме! Проверете в сайта на РИО за района , в който живеете!
maDamn
Поради лошите метеорологични условия Община Габрово е обявила за неучебен ден утрешният Петък на територията на област Габрово.
Стара Загора, Самоков, Сандански, Долни Богров също не би трябвало да учат утре поради лоши условия или грип.
на нас днес ни броиха отсъстващите (0. защото хората ходят на даскало болни) и утре си продължаваме с гадното оформяне на успех...
always late but worth the wait!
Не знам дали ще има ама в училище в което уча часовете ще са по 20 минути.
Кви са тия ваканции? Кви са тия часове по 20 мин? После защо Българското поколение западало...
При нас какво слънце еее,дано се стопи ;д хич не искам такива глупави ваканции ;х
Шофирай разумно - стигни жив!
От понеделник ЦЯЛА СОФИЯ ОБЛАСТ сме ваканция!
Преди малко са пристигнали писмата от РИО София област и повечете ученици не знаят!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Аз съм от Благоевград, цяла седмица идват да ни броят колко сме, но нямаме никаква ваканция. Няма и да има за сега
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
При нас се очаква от другата седмица да ни пускат. Говори се, че ще е от средата на седмицата, ама ще видим. Аз мисля въобще да не ходя.
И спря да се върти за миг земята..
http://news.ibox.bg/news/id_654707625
Tука пише кои области и градове.Засега в София няма ваканция...на се очаква от другата седмица цялата страна да "пламне" в грип и да си седите вкъщи на топло....
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Значи и в Благоевград е обявена вече грипна епидемия, така ли?
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
То пише община Благоевград,което означава,че и самият град е в грипна - за по сигурно провери в РИО Благоевград или в РИОКОЗ
Последно редактирано от pifiella : 01-27-2012 на 18:52