- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Ще ходя на състезание !!!!!!!!!!!!
Записах се на състезание по канадска, много се кефя от една страна, от друга не толкова, защото няма да съм само аз тамЩе бъда в категория 60-70кг. макар че съм малко отгоре
трябва ми съвет, ако знаете някоя тактика при канадската, някаква стратегия нещо, всичко ми е от полза
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Няма, сигурен съм че ще взема поне 3 място, но все пак се стремя за първо![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ама ,човек
С някои ученици до 18 години ли ще играеш или с дърти?
Ако е неограничена възраст не се записвай , защото дъртите имат много повече опит и сила...
до 18 год е![]()
sapphire5![]()
Гледай след като започнете да си доближиш ръката до тялото максимално използвай силата в гърдите колкото и странно да ти звучи и да не ти пука да се облегнеш целия.
състезанието е другата сряда, мерси кинг, ще прилагам тактики ;д
sapphire5![]()
Ей я разкажи къде е това състезание и какви са категориите, че от много време си търся такова състезание.![]()
Гледай да огънеш китката и да му издърпаш ръката към себе си. Оттам вече лягаш с рамо отгоре и както каза Кинг, използваш силата на гръдните мускули да го натиснеш надолу.
Можеш да хвърлиш едно око на мачовете на John Brzenk
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ама как ще огъвам китки бе чачо, нали има съдия.... а категориите са под 60, 60-70, 70-80 и 80+
sapphire5![]()
Ще те смачкат. Гледал съм тия състезания![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
не се знае![]()
sapphire5![]()
Ай да не идвам аз,че няма се намери категория за мен.. ;]
Лъвчо има едно момче, което на 100% съм сигурен, че няма да можеш да биеш
а шафрантийке, нямаш позволението да ми пишеш в темите !
sapphire5![]()
А имам ли позволението да ти клъцна миниатюрното пенисче![]()
имаш позволението ми да си намериш клиенти, че то дебелите и грозните никой не ги иска
sapphire5![]()
Личи си кой го е закъсал и никой не го иска...Мръшляк.
лъвчо говорим за великан направо
кой го е закъсал ма, свиня мръсна, ае пусни снимка да ти видим сланините .....
sapphire5![]()
за дебелак говорим ;ддд ама толкова дебел и грамаден, че........
sapphire5![]()
Дребна душицо, мен който трябва в тоя форум ме е виждал, а сланина могат да имат само добитъците от твоите "среди"Аре махай ми се от главата, че такива интелектуални разговори много обичам!
на тия от моите среди ако им се дървиш така на една плюнка живот ще си им
sapphire5![]()