.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Exclamation Страх ме е от първия път..

Така..аз съм на 14 години и малко ме притесняват нещата относно секса..Знам,че все още съм малка но все някога ще се наложи да се случи! Боли ли или е приятно..! Страх ме и от забременяването..чувала съм,че презервативите не винаги предпазват..
    Последно редактирано от CSKA_FOREVER : 01-27-2012 на 07:33

Изчакай, недей да бързаш с първия дето те кара да правите, когато си готова, тогава го направи!

никъде не е казано че първият път боли , никъде не е казано ,че е приятно. при всеки е различно ) при мен не беше кой знае каква болка, но теб може да те боли повече ..различно е .... за презервативите ако купуваш правилната марка и ги поставяте както трябва би трябвало да няма проблеми ) ;p
    LOUIS VUITTON e марката ;pP

Презерватива може да се скъса само ако не знае как да си го постави правилно и ръга като ненормален. Иначе, относно болката.. различно е. Бил съм с момиче, на което и бях първият и много я болеше. Трябваше да подходя супер внимателно и с разбиране. С всеки път се отпускаше все повече и повече и след 10-тия път някъде вече можехме да правим нормален секс. Тогава и беше и първият оргазъм. Казвам го това, защото ако не се чувстваш готова или те боли, твоят партньор трябва да подходи с разбиране и да не те пришпорва. Лека по лека и с времето всичко ще си дойде на мястото. А има и момичета, които почти нямат никаква болка и си правят хубав секс още от първия път. Всяко момиче е различно.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Различно е при всеки, при някой боли, при други не, при някой кръв, при други не. Колкото до презерватива ако е сложен правилно шанса да се скъса е нищожен ( да не кажа никакъв ). Колкото до марката не е от голямо значение, стига да не са от по 30 стотинки, че тогава вече си е риск. Два пъти съм го правила с такъв презерватив и направо си умряхме от притеснение с моя, но за щастие бяха здрави като ги проверихме.

детска работа..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Който го е страх от мечки, не ходи в гората на лов.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w;100095.85
    Взе ми думите от устата/

Цитирай Първоначално написано от MartinWesker Виж мнението
    Презерватива може да се скъса само ако не знае как да си го постави правилно и ръга като ненормален. Иначе, относно болката.. различно е. Бил съм с момиче, на което и бях първият и много я болеше. Трябваше да подходя супер внимателно и с разбиране. С всеки път се отпускаше все повече и повече и след 10-тия път някъде вече можехме да правим нормален секс. Тогава и беше и първият оргазъм. Казвам го това, защото ако не се чувстваш готова или те боли, твоят партньор трябва да подходи с разбиране и да не те пришпорва. Лека по лека и с времето всичко ще си дойде на мястото. А има и момичета, които почти нямат никаква болка и си правят хубав секс още от първия път. Всяко момиче е различно.
    +1
    Само не прибързвай, ако не си сигурна, че това е Момчето!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Така е, като ти дойде времето да правиш секс няма да си задаваш такива въпроси.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Ashenvale
    ще не питате майките си

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Колкото до марката не е от голямо значение, стига да не са от по 30 стотинки, че тогава вече си е риск.
    По 20 са. От сума ти месеци правя секс само с такива и нищо им няма. Марката не е от значение. Важното е поставянето.
    Презервативите предпазват винаги. На опаковката обаче не пише 100%, защото производителите се застраховат, ако се скъса и забременееш.
    Така и така съм на презервативите - НЕ прави секс без гума, само защото някой пикльо се опитва да те кара. Да, има хора, които го правят така с години и нищо не е станало, но искаш ли да рискуваш?

Мацка, не знам как си възпитана и какви са ти нагласите, но няма от какво да се притесняваш. Не се чувствай задължена или притисната да правиш секс още от сега, но не ти препоръчвам и другата крайност - да гледаш на девствеността си като на съкровище, което трябва да бъде опазено - това не е правилно мислене. Не се хващай с момче, по-голямо от теб, ако не си готова да правиш секс. Изобщо... влизай във връзка, когато си готова, защото рано или късно, ножът ще опре до кокала

Нормално е да ти е притеснено и да си мислиш колко ще те е срам, ако тръгнеш да правиш секс и текне кръв, но това ще мине Относно кръвта - индивидуално е, при някои има, при други - не. В общия случай количеството е толкова малко, че дори няма да изцапа чаршафа.

Сексът е нещо невероятно. Важността му за всеки отделен индивид зависи от самия него. Ако си от късметлийките и попаднеш на момче, което знае как да те накара да се чувстваш жена, сексът ще стане важен колкото водата и въздуха и съвсем не преувеличавам Не подхождай с предразсъдъци към оралната любов и аналния секс, не отричай нещо, докато не го опиташ

Ако имаш още въпроси, ще се радвам да отговоря.

Повече от фен Аватара на gersinkaa
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    По 20 са. От сума ти месеци правя секс само с такива и нищо им няма. Марката не е от значение. Важното е поставянето.
    Презервативите предпазват винаги. На опаковката обаче не пише 100%, защото производителите се застраховат, ако се скъса и забременееш.
    Така и така съм на презервативите - НЕ прави секс без гума, само защото някой пикльо се опитва да те кара. Да, има хора, които го правят така с години и нищо не е станало, но искаш ли да рискуваш?

Мацка, не знам как си възпитана и какви са ти нагласите, но няма от какво да се притесняваш. Не се чувствай задължена или притисната да правиш секс още от сега, но не ти препоръчвам и другата крайност - да гледаш на девствеността си като на съкровище, което трябва да бъде опазено - това не е правилно мислене. Не се хващай с момче, по-голямо от теб, ако не си готова да правиш секс. Изобщо... влизай във връзка, когато си готова, защото рано или късно, ножът ще опре до кокала

Нормално е да ти е притеснено и да си мислиш колко ще те е срам, ако тръгнеш да правиш секс и текне кръв, но това ще мине Относно кръвта - индивидуално е, при някои има, при други - не. В общия случай количеството е толкова малко, че дори няма да изцапа чаршафа.

Сексът е нещо невероятно. Важността му за всеки отделен индивид зависи от самия него. Ако си от късметлийките и попаднеш на момче, което знае как да те накара да се чувстваш жена, сексът ще стане важен колкото водата и въздуха и съвсем не преувеличавам Не подхождай с предразсъдъци към оралната любов и аналния секс, не отричай нещо, докато не го опиташ

Ако имаш още въпроси, ще се радвам да отговоря.
    Ето това е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си