.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 223

Hybrid View

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от radostin91 Виж мнението
    човек адски си прав с последните 2 реда !!!!!!!! няма какво да допълня а това с нямал пари ами знаешли много лесно е да съдиш хората /казват ти направи това и това а не те питат как си защо постъпваш така ,ами да има работа за 200 лв и ко да ходиш да им работиш за 200 лв ... ми аз не бих аз лично също съм беден ама и аз съм човек и аз съм личност няма да ходя за 200 лв да ме праят на нищо но иначе да бих работил за момиче дори бих си прекъснал ученето (ако си струва) ама тва нямаш пари еми К чал
    Ауууу, човек бил. А вашите са животни и няма лошо да превиват гръб да те издържат ли?
    Аз пък работя за малко под 200 лева на месец, паралелно с ученето. Какво като не са 1000 лева от раз? Нали стигат да пооткача някой и друг камък от на майка ми гърба? Дет се вика да помогна с някоя сметка, да си взема сама картата за градския транспорт и да добавям към таксите за семестрите е предостатъчно.
    Но да, мързели винаги ще има.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ауууу, човек бил. А вашите са животни и няма лошо да превиват гръб да те издържат ли?
    Аз пък работя за малко под 200 лева на месец, паралелно с ученето. Какво като не са 1000 лева от раз? Нали стигат да пооткача някой и друг камък от на майка ми гърба? Дет се вика да помогна с някоя сметка, да си взема сама картата за градския транспорт и да добавям към таксите за семестрите е предостатъчно.
    Но да, мързели винаги ще има.
    не не са животни , и ти искриво думите ми през своята призма .... да лятото работя и помагам даже тва лято не съм харчил нищо всичко им дадох .... а тва за мързела .... да боря се с него но имам расейки по цялото тяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си