.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Kak мислите?

Струва ли си да прекратя дадена връзка само защото родителите ми не знаят за нея? Смисъл такъв имам си приятел от почти 4 месеца на 15 съм ако има значение и знам че ако разберат няма да са съгласни. Това да ме разберат е изключено. Просто ми е супер гузно като ги лъжа. Обичам го много,той също всичко е идеално.. но това сякаш ми тежи. Кое би било по добре да прекратя тази връзка колкото и да ми е трудно и да не ги лъжа или няма смисъл да го правя... след като съм сигурна и искам да бъда с него. Нуждая се съвети които да ме окуражат поне малко,защото в момента се чувставам супер тъпо сеедно правя нещо "много" неправилно. Мерси предварително : )

Супер фен Аватара на djipsito
    Защо да е неправилно ?
    Според мен не си струва, а и реално като се замислиш, едва ли ще се омъжиш за тва момче, че родителите ти да "знаят" за него и да го познават и т.н. Щом мислиш, че няма да те разберат (всъщност защо мислиш, че няма да те разберат и няма да са съгласни?), по-добре не им казвай и си правете кефа с момчето.

И все пак ако го обичаше, както казваш, едва ли щеше да ги мислиш тези неща, ама .. ти си знаеш. Ако се чувстваш добре с него и няма друга причина да го късаш, остани с него. Ако има нещо, което не ти харесва в него или не се чувстваш добре - чао,чао.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Не съм съгласна, че ако го обича, не би трябвало да ги мисли тия неща. Човек малко или много се интересува от мнението на околните, а когато си по-малък инстинктивно търсиш одобрението на най-близките си за щяло и нещяло. Най-вероятно момчето е по-голямо и затова авторката казва, че надали ще я разберат и прочее.
    Отговорът как да не ги лъжеш е прост: просто недей. Не отричай, нито пък отговаряй положително, ако ти задават въпроси, това си е твоето лично пространство и толкоЗ. Някои неща човек трябва да запазва за себе си.
    Излизай с момчето, забавлявайте се, отдай се на момента, изживей го, защото сега ти е времето, а първите трепети не се забравят цял живот. За родителите си винаги ще си останеш малка и ще искат да те предпазят, независимо на колко си, какво правиш и с кого излизаш.

Сега само не казвай, че излизаш с женен 40-годишен мъж.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Ако наистина го обичаш, защо да не останеш с него. Всеки търси собственото си щастие. Родителите ти могат да не харесат и следващото ти гадже. Всеки път ли ще късаш с момчето което си?
    Ти винаги ще си тяхното малко момиченце, затова не ги лъжи! Не отговаряй положително, но и не отричай.
    Ако все пак решиш да им кажеш - Успех!!!
    I'm beautiful in my way....

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Кажи им истината! Поговори с тях и им кажи че си достатъчно голяма за гадже,че много го обичаш и т.н,..Като не разбират си е техен проблема..Реално ти си тази която е с него а не ТЕ!! .. Не им се давай ако те упрекнат,въпреки че като съдя по думите ти явно те е страх да им кажеш,заради това да не започнат да се бъркат.. Но ако наистина ще им казваш се пооготви за ответната реакция и защити позициите си въпреки всичко! Защото наистина ще е по-добре ти да им кажеш отколкото да разберат и да се получи по-кофти! айде Успех!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Защо трябва да им казваш каквото и да е? Отчети за личния си живот ли им даваш?

Харесвате се с момчето, добре ви е заедно - бъдете си заедно. Ако вашите те попитат в прав текст, дали имаш гадже, казваш, "Да, имам" и толкова. Без да се впускаш в излишни подробности и прочие. Ако любопитстват им дай да разберат, че не ти е приятно да ти се бъркат в личния живот и не желаеш да споделяш подробности с тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Сподели с този родител, който най-вероятно ще те разбере. Вероятно майка ти.
    На тази възраст моето семейство научи от класната.

Била съм в същата ситуация.
    Ходих с момче още от лятото на 2010г., но понеже разликата ни в годините ми се струваше голяма (аз бях на 14, той на 17) реших да не казвам на родителите ми. 3 месеца и половина те не знаеха абсолютно нищо за моя приятел при факта, че всеки ден излизахме! Един път ми звънна телефона и бях сложила снимка, на която се целувахме. Баща ми с цел да ми го донесе видя снимката и имаше голям скандал. В крайна сметка ме разбраха и бях с това момче в продължение на 1 година.
    Кажи им по-добре, защото ако разберат по друг начин няма да ти е розово положението.
    For example: В момента съм с друго момче и казах на майка ми още на 4тия ден. Тя го прие нормално.
    Успех :P

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Ти какво? За всяко решение в животът си - тях ли ще търсиш? Личният живот си е личен. Това не е лъжа, а премълчаване. А и какво да се тормозиш, че ог обичаш пък то нали, те не са съгласни с тази връзка - дай да живееш в манастир. Гледай на теб какво ще ти е по-угодно, не на тях. Родители са - вярно. Ама за някои неща, хич не са прави. Гледай себе си и ако мислиш, че няма да удобрят - не им казвай. Простичко е.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie Виж мнението
    Това не е лъжа, а премълчаване.
    ей това е цялата работа. нито е сложно. нито е трудно.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Защо говорите така, че все едно родителите са идиоти? И аз като малка не споделях на родителите ми, защото ме беше срам от тях. Но сега вече на 19 години осъзнавам, че те винаги ще са до мен, каквото и да стане. За това според мен им сподели. Да, могат да почнат да ти говорят, че си малка, но на твоите години и те са имали любовни трепети. И още един съвет, никога не се карай с тях заради момче.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Не се отказвай, ако мислиш, че няма да те разберат не им казвай До някъде не съм съгласен с Маринчиту

Супер фен Аватара на fenasf
    Струва си да прекратиш живота си.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Повече от фен Аватара на Gllory
    "Обичам го много,той също всичко е идеално.."
    Явно не го обичаш достатъчно, за да си готова на много неща за него. Ако го обичаше наистина нямаше да ти е толкова лесно да го зарежеш
    Просто кажи на вашите, ако не са съгласни .. продължи да се срещаш с него, както до сега.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си