- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали съществува подобна любов ?
Винаги съм се чудил съществува ли подобна любов като в филмите I walk to remember и The notebook ? И изпитвали ли сте подоба любов ? Какво е чувството ? Как свърши всичко ? Аз няма как да знам понеже съм още на 15 надявам се някой ден да разбера .. е хайде вие сте очаквам отговори .. Ще следя темата ;pP
Ще е хубаво да се научиш да разграничаваш филмовите истории от истинския живот. В противен случай си обречена на разочарования.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Момче съм и току що изгледах тоя The notebook .. много ме изкефи филма много е добър и вие съвсем ми разбихте надеждите за истинска ЛЮБОВ .. Всеки 2-ри бил влюбен. Навсякъде се чува обичам те ала бала но всъщност такова нещо е или някфа голяма радкост или просто не съществува. Айде мерси все пак за отговорите ..![]()
Като по филмите едва ли, и все пак...:
http://nadyaspasova.blogspot.com/200...g-post_19.html
Я за "необразованите" смелете в две изречения за каква любов става дума?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Дали съществува подобна любов?Вероятно да.Дали хората тук са я изпитвали?Вероятно не.
за всепоглъщаща любов - отдадена, опиваща, разпиляване, обсесия, идея фикс, за висш егоизъм, садо-мазохизъм, осмисляне на живота с присъствието на другия, пълно посвещение, потъване, мания до самозбрава.
//нещо такова
едит:
хората обичат по различен начин. ако двама, проявяващи се по този начин, се съберат, вероятно ще се състои такава любов.
Последно редактирано от Blab : 01-28-2012 на 19:54 Причина: обяснявам се;
Честно казано, не мисля, че една нормална връзка с хора, които имат нормални животи, хобита, стрес, работа и тн. могат да изживяват нещо толкова филмирано. Те се карат, сдобряват се, понякога си казват неща, които не мислят, ревнуват се, в един момент с нещо се издразнят и не си говорят някой и друг час... Това не им пречи да се обичат истински.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Моята връзка е много по хубава от тези дето си гледала.
Ако оценяваш и най - малките неща и ти ще имаш такива връзки.
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
Ахааа, че може бе - тийн любовта е такава
После децата порастват и разбират че има и други неща освен любов.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Знаеш ли, не знам как ще го приемеш ти, но аз мога да ти кажа, нещо на което съм свидетел, че дори и участник.. С първата ми любов се запознах по много интересен начин.. валеше дъжд, аз се блъснах в него и го попитах " може ли да се снимаме".. след което той ме покани на танц под дъжда... и от там всичко беше красиво.. но всяка приказка си има своя край.!
Това, че рано или късно чувствата между вас изчезват НЕ означава, че не е било истинско.
Според мен има любов като по филмите, но просто не продължава дълго.![]()
^ Въобще не е нужно чувствата някога да изчезнат. Просто се променят.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не мисля, че в този форум влизат хора над 45 години, за да ти отговорят. Аз лично вярвам, че човек може завинаги да пази един човек в сърцето си, но това не трябва да го спира да продължи с живота си, нито пък да го спира да обича и други хора.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Това става само по филмите.Примерно мен ме бяха заляли с кафе и на следващата седмица ходех с този човек.
Но това се случва доста рядко.
![]()
The Notebook ми хареса, но другият беше толкова лигав и захаросан, че направо да ти се отще.