- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Кристина-обожавам го :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Казвам се Кристина и не си харесвам името...особено мразя да ми викат Криси
МаринаНе, не си харесвам името.. искам да се казвам Кристина..
![]()
Лора.. и да харесва ми![]()
Could I have this kiss foreva`?
Василена.. хипер много си го харесвам ..
I was born to be somebody!
Аз се казвам София,преди много си мразех името,но вече си го харесвам обичам да ви казват Софи обаче ударението не на на (о) а на (и)![]()
Казвам се Сиана, не ми харесва, но не мога да направя нищо по въпроса. :D
Цветомила...не си го харесвам твърде дълго е и хората много го бъркат ...![]()
Аз съм Виктория и си харесвам името и то много. Особено ми харесва значението му.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
Аз съм Габриела(АБИ) - преди си харесвах името,но след като се появиха 483893303803903 малки Габита е ужасно. Като изведа племенничките ми на детската площадка се чува само Габи..... други имена няма ли?
А съм щяла да се казвам Геновева на дядо ми Генадий, добре че съм се спасила!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Браво на вас, всички имате страхотни имена. Казвам се Лиляна ,ужасно име добре че приятелите ми ме наричат Лиана или Лили. Много искам да се казвам Ивелина.
Последно редактирано от qkakukla2 : 02-02-2012 на 17:52
Ралица, харесвам си първата буква, но мисля че с нея има къде къде по-хубави имена- Радина, Радинела, Радослава, Радост и т.н.
Николина. Ужасно е, по-добре да беше Николия или Николая, или Никол.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ралица. Цялото име ми харесва, много даже. Обаче като ми кажат на кратко "Рали" и ми звучи много лигаво и несериозно... Не си харесвам малкото име, а така ме наричат всички мои познати. Но пък ако ми кажат Ралица и ми звучи много странно и сякаш с предпоставка, че ми се сърдят или нещо такова. Едно момче от класа ми вика Раличке и ми харесва, но ако и моите приятели ме наричат така, докато го изрекат това цялотооо.... ехеее
![]()
Но иначе много ми харесва името Александра. Звучи много величествено, но не и Александрина, това пък никак не ми харесва.
Казвам се Дарина,преди мразех името си ,сега вече съм на друго мнение !