- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да мисля
Здравейте , не знаех към кого да се обърна тъй като моите приятели ми казват "заеби е" , но аз е обичам.Та така случая е следния.Ходих с едно момиче 3 месеца родиха се чувства но бях малък и глупав и вярвах на другите и затова е зарязах.Сега след 3 години се събрахме преди около 3- 4 седмици.Тя постоянно е заета учи от сутрин до вечер грижи се постоянно за тялото си (ходи на фитнес) и следователно аз постоянно е разпитвам къде е с кой е какво прави.Вечер във фейса си пишем , докато снощи не ми каза че съм е задушавал и не е готова за сериозна връзка , но въпреки това ме обича , бил съм всичко за нея и иска да продължаваме да излизаме и всичко да си е като преди , но без да се обвързваме (защото след като ми обяви че не иска връзка и се разделихме аз почнах да си пиша с нея като приятел , но тя каза че това много е наранявало и иска пак да си излизаме и да е същото) защото в момента имала много неща на главата и съм е бил задушавал , и ми каза че щом се обичаме ще сме заедно.Та въпроса ми е към момичетата според вас това оправдание ли е
за нещо или просто наистина е много натоварена.Не знам какво да мисля вече... твърди ми че ме обича а в същият момент съм е задушавал и не била готова за нищо сериозно.А аз е обичам и знам че тя е момичето за мене.
И аз това си помислих че е , но ме е страх да не е загуба и съм много ревнив ...
Овладей си ревността защото точно заради нея ще я загубиш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
значи това не е оправдание а нещо като компромисен варянт от нея така ли
За какво да се оправдава? Тя ти е казала и показала, че иска да бъде с теб. Но държи и на личното си пространство. Ако ти съумееш да й дадеш нужната свобода, без да я обсебваш, няма да имате проблеми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ох,този твой правипис,как ми се набива на очи >.<Ти и в реалния живот ли вместо "я" ,казваш "е" ??
ПП:Може би ,наистина я задушаваш.Човек ,трябва има доверие на половинката си.Тя е заета ,учи ,иска да изглежда във форма.Но,все пак намира време за теб и очаква малко разбирателство,не го е намерила и е намерила по-лесния вариянт.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Оф , незнам вече какво да права , съгласих се да излизаме така без да сме обвързани и ще видим времето ще покаже , много съм объркан.А по принцип имам някакви леки симптоми на параноя и може би от там идва всичко.
Тя иска просто да си осигури малко свобода. Пробва те. Не я обсебвай.
Вижте как ще е ако сте в отворена връзка.
Тя иска и вълкът да е сит и агнето да е цяло, ти - също. Ако не те устройва този тип връзка - просто не я започвай. Ако не те устройва да не сте заедно, ще се наложи да се съгласиш с нея.
Ми ти си тъп е. Ти трябва да си този дето ходи на фитнес и се грижи за тялото си и не трябва постоянно да я разпитваш, защото наистина е много досадно. И тя си има глава. Ако е решила да се вижда с друг ще го направи и ти не можеш да го предодвратиш.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
човек забрави го това Е бе .. лелее направо ....
по темата: не знае какво иска.. не знам каква е разликата да се броите са гаджета и да излизате или да се броите за приятели и да излизате.. и в двата случая ви трябва еднакво време.. следователно мисля,че тя не знае какво иска.. поговори с нея и ако искате напълно се разделете докато тя има време за теб.. ако наистина те обича както тя твърди ще намери време за теб и ще сте заедно..
Първото което е , аз се грижа идеално за тялото си и второто което е целта ми е не да предодврата ако се вижда с друг а да знам.
Фенас и аз така си миля , че ако ме обича ще намери време за мене , другото което си мисла е че просто иска да ми го варне , защото аз навремето буквално се подиграх с нея (без да го осъзнавам естествено).
Казах и , че искам да се разделим защото не може така или е с мене или не (понеже не искала сериозна връзка) пак тя ако ме обича ще ме потърси.
Последно редактирано от kurominagazo : 01-30-2012 на 18:31
Като се поддържате и двамата във форма, защо не ходите заедно на фитнес и т.н ? Въпросите "къде, с кой, до колко часа" са изнервящи, задушаващи, отблъскващи. Друго е да я питаш "Как мина денят ти" и тя да ти разкаже.
Сългасна съм с горните мнения, че момичето иска малко свобода, без после да се налага да дава обяснения. Хубаво е да правите неща заедно, ама не може да правите ВСИЧКО заедно.
Видях, че си й казал, че искаш да се разделите. Тва е добре, понеже тя ще може да помисли и да реши какво иска и както вече сам знаеш, тя ако те обича, ще те потърси да се съберете. Ако тва стане, помисли над това, което написах по-горе.
Първоначално написано от antifashionshit
Обичаш Я. неЯ. Не "е". Пф...
следователно питал... бахмааму, ти нямаш ли си работа, та искаш отчет на момичето?
Защо просто не Я оставиш да диша от теб? Ако те обича сама ще се върне![]()
Недей я питай къде и с кой е била, че ще я загубиш, знам че е доста трудно, но ако тя наистина те обича няма да направи нищо нередно. Все пак имай в предвид, че за жените обичам те е доста широко понятие и може и да означава обичам те ама не е достатъчно за да сме заедно и др такива женски работи.
Ще видя разделихме се , останахме си с добри взаимоотношения , вчера изизахме и каза , че не е готова за сер. връзка защото нямала време от учене и т.н. и не може да ми даде това което искам , но уж ме обичала.Аз едно не мога да си обясня , когато обичаш по принцип някого правиш всичко възможно да си с него нали .... а тука не е така.Държи се доста резервирано спрямо мене (казва че се предпазва да не е нараня отново - въпреки че тя е всичко за мене и и обясних че това няма да стане) не знам с другите как е и това ме довежда до мисълта , че просто иска да ми го върне.Не знам преди беше по-загрижена някак си осещаше се любовта а сега е доста по резервирана....
Днеска и казах , че не мога да продължавам така или е с мене или не.Последствията бяха следните , каза ми че е било страх от моята обич не искала пак да се подведе и следователно не можем да бъдем заедно и без мене нямала да бъде щастлива , което ми потвърждава теорията , че е искала да ми го върне.
1.Правите ли секс?
2.Защо не правите секс?
3.Щом не сте готови да правите секс, защо изобщо се виждате и си губите времето? Кво, ходите на кафе и се гледате?
4.Не искам да питам на колко сте години.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За какъв секс ми говориш , като аз едвам е задържам до мене.Но край , днеска окончателно ми каза че не иска никой до себе си искала да бъде сама понеже имала проблеми и не иска никой , иска да е сама , но въпреки това твърди че ме обича ....
Това какво казва няма никакво значение според мен, важното е какво показва, а то е: не искам да се виждаме, много си обсебен от мен и така нататък.Това с недостига на време е пълен булшит според мен, преди няколко месеца излизах с една гимнастичка, е тя беше ЗАЕТА - всеки ден тренировки по 5 часа + даскало.Виждахме се и когато нещата тръгнаха надолу тя започна да се измъква с този предлог : била заета.Спокойно след 2-3 седмици ще е с друг.Така че и ти продължи напред и само напред и нагоре.С други думи НЕКСТ).Айде успех!