- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bourjois Руж
Който го е ползвал, може ли да даде мнение? И също кой цвят има, защото много се двоумя.
Също се чудя и за тази пудра, може да я използвам за ружа.
Искам така да ми се получава
Последно редактирано от lqlq89 : 01-31-2012 на 06:03
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Майка ми има два от тези, единият е номер 03, другият е с нея в момента и не мога да видя, но са доста добри, няма да сгрешиш. Провери дали промоцията фон-дьо-тен с подарък руж все още върви, щото си е бая на сметка.
Имам го и аз. Страхотно естествено седи. На всичкото отгоре го ползвам от година и още сякаш не е мръднал в кутийката!
Избери си цвета на ружа според естествения цвят на устните, този е който ще ти стой най-добре.
Благодаря и на двете за отговорите!
Аз всъщност искам по-естествен ефект, нещо такова https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...02633743_n.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Аз пробвах всички цветове в магазина и ми се сториха някак прекалено лъскави.Някои може ли да ми препоръча матов руж?
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Не са лъскави. Аз имам първия, май е 53-ти номер, след малко ще го погледна и ще си едит-на мнението.
Много естествено седи и го ползвам от над година,е няма свършване това нещо!!!
Вярно, че вече не си слагам почти, обаче лятото всеки ден бях наклепана с руж и просто не е мръднал :Д
Everything changes, but beauty remains ...
95,да :Д Вярно. НЕ мога да го запомня номера.
Не е матов, но има някак лек озаряващ ефект, но не стои гадно, много е нежно и естествено дори.
Аз този rose de jaspe го бях харесала от снимки в интернет,но в магазина(beauty zone ) го нямаше.Вашите откъде ги купихте?![]()
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?
Мерси много!
Таа искам да коментирам снимката на момичето . Забелязала съм , че доста момичета за да "докарат" устните си в по - телесен цвят си слагат фдт .. та пробвала съм и аз стой доста добре наистина с изключение , че устните ми са ужасно напукани след това , но нещо не ми се получава слагам фдт и гланц отгоре иии стои някаде не повече от 5 минути.. ако някой също е пробвал този начин би ли ми обяснил как да стои по -трайно .. Мерси предварително)
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Аз имам 15 rose eclat.
Седи много естествено.
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
nude червило ?! можеш ли да ми покажеш нещо такова , за да знам точна за какво става въпрос ..![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Мда, червило с телесен цвят.![]()
Много по-добре стои от фон-дьо-тен.![]()