- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- само заради секса ли е с мен ?! охх
Здравеите.. надявам се да ми помогнете... !! да зпочнем от началото....
Така мин годин 2011 лятото се запознах с момче на моите години.. 16.Излизахме всеки ден от сутрин до вечер..но аз нe го чуствах като гадже..просто приятел . Но след известно време.. той каза какво чуства към мен ии така просто тръгнагме.. с времето го обикнах.. и спрр мнно се обичме..Вече ходим 5 месеца.. Парим секс от 2 месеца.. и супер всичко си вървеше налии. Но преди около седмица 2 той ми каза че искал повече време за себе си, че искал да излиза и с приятели и да се виждаме по рядко. Мен това супер много ме натажи и супер много се дразна,защото бях свикнала да го виждам всеки божи денн .. ;( ;(( не съм го виждала от 2 дена и ми е супер зле.. ;(. Много пъти сме говорили с него по тази тема.. но искам да сме като предии ;(9 .
та според вас не иска да сме заедно и се чуди как да ме разкара.. или то няма друго какво да е.. ; супер зле съм ... и не мога да му кажа не може да излизаш с приятелите си искам да си само с мен.. а се обичам супер много.. също съм си мислела че е с мен само заради секса.. но нз .. !!!!!!! охх хора помогнете ми
Последно редактирано от cryingbaby : 01-29-2012 на 19:46
Всеки в един момент има нужда от приятелите си и малко време за себе си. Нахално е да не му даваш лично пространство. Човека сигурно има нужда да си свърши работа, да си полежи един ден по домашния анцунг с петната без да прави нищо и тн. Не можеш да искаш да сте нон стоп заедно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Мъка, мъка... -.- Ако искаше само секс, нямаше да се занимава с лигла, като тебе, а щеше да си намери някоя за една вечер. А дали няма намерение да те разкара ние няма как да ти кажем, понеже не сме му в главата. Ти сливи ли имаш в устата, че да не го попиташ?
♫♪♫
This aftertaste is gonna break my heart
Feels like it's over before it starts ...
♫♪♫
бъркаш двете неща. да изпозлваш някой само за секс означава да го има този някой там, някъде си, когато имаш нужда - отиваш, чукаш, тръгваш си. след някакъв период на време - пак. някоя за една вечер - забиваш някоя си, оправяте се къде пияни, къде не, и не я виждаш повече.
относно проблема на авторката - действително в един момент всеки иска малко време за себе си и за приятелите си. затвореното общество от двама души не се нрави на всички, има хора, които обичат голяма компания. просто се съгласи и ако срещите ви започнат да се разреждат съвсем много по тъпи причини - хващаш го и говорите. отново. два дни не са коооой знае какво.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Момчето ти е казало точно какво иска и защо го иска. Защо търсиш скрит смисъл и се вкарваш във филми?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
^ защото така би било по забавно. Интрига няма ли, не е интересно.
Виждайте се на по през ден два, не е фатално и ще свикнеш. Само гледай да не идва да ти начеше сливата и да бяга.
Момчето просто има нужда от лично пространство. Не се притеснявай. Това не е отдръпване.
К'ва е тая паника,к'во е т'ва нещо? ....
Не може 24/7 да е с теб, не бъди такъв егоист.
Всеки има нужда от малко пространство и разнообразие.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Нормално е след като сте се виждали всеки ден след време да си омръзнете, така да се каже. Давай му малко повече лична свобода и пространство, не го задушавай! Иначе знам какво ти е, била съм в такава ситуация, знам колко боли, но в случая няма какво да се направи.
Ние не сме гадатели, но предполагам, че просто се нуждае от време за себе си. Някой по-горе беше казал, че не може да е с теб 24/7 ! Просто му дай лично пространство и всичко ще е окей между вас.
Не искам да те натъжавам но.. бившия ми приятел постъпи по същия начин бяхме всеки божи ден заедно докато не ми каза че иска малко свобода и т.н. Аз нямах нишо против това беше ми кофти но нищо не направих мина малко време и ми каза че иска да се разделим. И аз автоматично го попитах за това за свободата и т.н. А той отговори да исках да свикнеш с липсата ми и ей такива гадни нещица ... не искам да казвам че и при теб е така но имай едно на ум. Но дори и да се разделите знай и вярвай че там някъде е твоето момче..от личен опит го казвам. УСПЕХ !
Всеки има нужда от лично пространство, не го съди. Нима с най-добрата си приятелка преди си прекарвала деня си нон-стоп.
Излизай по-често с приятелки, защото понякога заради едно момче се развалят приятелства. Той не иска от теб да не се виждате, просто не всеки ден....
I'm beautiful in my way....
Не се залепяй за него. Не го откъсвай от приятелите му. Излизайте и с приятелите му.
^^^
Бургас <3
Ах,какви драми.Имаш ли си напредстава,колко хора имат връзки от разстояние?!Виждат се 1,2 пъти в месеца,но не пишат теми в които да се вайкат (:Човек има нужда от лично пространство,остави човека да диша.Ти как би се чувствала,ако да речем някой те иска 24/7 до себе си,а ти нямаш време за приятелите си ,за себе си?След като връзката приключи ,ти си сам ,защото си давал цялото време на този с който си ,забравяйки приятелите си.(не казвам ,че винаги е така,но да речем).
А, секса не е ли част от връзката ?(както и да е ).Мисля,че много се филмираш!
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Какво да ти помогнем когато фактите говорят? Всичко е ясно! Това момче вече не те иска в живота си и не го боли за теб, както теб за него. Така че се опитай да го забравиш и не падай на колене пред него
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
^ти четеш ли изобщо?
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
отстъпвам ти ямстото си, не ми трябва, дръж го. Ти си най велика!
^Лол,ти сериозно ли ? xDКазва ти го,защото коментара ти няма едно с едно свързано с темата.Както и да е (:
да съм искала някъде ваште мнения?- коментара ми е за момичето, а вие се шибайте
Спрете се бе, не е тук мястото където да си изкарване нервите.. А към авторката.. Виж всеки има нужда от социален живот, в който половинката му да не фигурира изцяло..!!![]()