- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мацките ме заглеждат и когато съм с нея
Бахти балъците в тоя форум.Ако вас не ви заглеждат , него може да го заглеждат.Толкова много има да учите , деца. Може да ви е смешно обаче знам как да погледна момиче на улицата , че да съм сигурен , че ще се обърне след мен =)
Няма ле вече да си лягаш?Опс грешна тема.
![]()
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 01-30-2012 на 23:20
Goddess, Мъстър Бийн е по-секси. Get over it xD. Ми не знам като те заглеждат, да не би да сме тайни роднини? ;дд Мен ме заглеждат, но това е защото се чудят мъжко ли съм, женско ли съм или пък дали имам дръпнато очо. Мисля, че при теб проблема е друг. Или си грозен или имаш гадже с яки дрешки, чудят се дали ти си й купил чантичката или рокличката. Не си специален като мен.
Стига бе , приемете го. Имам самочувствие и съм арогантен , обаче имам причини затова.Дори не трябва да вкарвам секси поглед , просто да направя очен контакт и да се усмихна - това е достатъчно в повечето случаи.Брад Пит предполагам е симпатяга , обаче дали аз падам по-долу ? Нямам намерение да се заяждам , но ще ти кажа , че щом и картинки пускаш си ми ясна / ясен.Не знам къв ти е полът,изродче грозно ;]
Айде без обиди...![]()
Хохо и ти си ми ясен какво самочувствие имаш...а причините са ясни - КОМПЛЕКСИ ( йес бее, и аз да го кажа хахаха )
Никой зрял човек, със самочувствие, за което твърди, че си има причини (??), не би се засегнал и паднал до тууук. Оп:
Stanimir Georgiev (Aquafresh?)
ei izrod grozen maika ti da eba kiflenska negramotna mri w laina kyrwo maika ti da ymre pred teb bezpolezna weshtica takawa shte te storsha ot boi
Айде сега се моли да не ми се занимава, за да не получиш ти очен контакт, а след това и очен оток.![]()
Тука го удариха на Кой е по по най... Само не ми се мисли, ако са над 17.... Жалка работа.
Напълно подкрепям Aquafresh?!
Относно темата - да, така е. Мъжете стават определено по-интересни (и желани), щом до тях има женска компания. Това се забелязва особено, ако компанията е привлекателна. Тогава онова, което протича в женската глава, е горе-долу следното: "Ахааа...'убавец, че и с мадама (яка) - значи не е случаен (охлюв)".
Затова и ако се загледа в една такава ситуация човек, ще забележи, че жените обръщат специално внимание и на женската компания - най-често изпитващ поглед с цел да преценят конкуренцията.![]()
Той просто попита дали жените предпочитат трудно достъпното. Ако не умирахте да се заяждате толкова и рекламата му нямаше да прокопса..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
И какъв е проблема?
Вместо да гледаш коя те заглежда и коя не, се радвай на приятелката си. Глупаво е да пускаш, че и тема тук.
Моето момче също го заглеждат - в началото на връзката ни се изнервях, дразнех се, но сега ми е едно такова яко: той не им обръща внимание и завиждат, че не е техен. Яко!
Господ им е дал очи, нека гледат.Теб по принцип не трябва да те бърка, кой гледа и кой не, щом си имаш приятелка и държиш на нея
кат та гледам на снимката разбирам че си мангал.брат момичетата та гледат и се чудат не колко си красив а на какво да та праят сапун веро или шампоан![]()
реклама си прайш ми се струва![]()
Господ,слез и си ги прибери ...
maDamn