.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

За любовта :(

искам да ви попитам най-искрено.. как да разбера дали той е влюбен в мен ?

по какви признаци се познава ?

Повече от фен Аватара на thelover3
    Дай малко повече информация. На колко си, той на колко е? Познаваш ли го? От къде го познаваш. Говорили ли сте си. Той как се държи с теб? Закачате ли се? Всеки ден ли се виждате и такива.

Повечето момичета просто знаят дали дадено момче ги харесва. Вродено е.

Еми той е на 20, а аз на 17 не се вижадаме всеки ден понеже той е на смени на работа,а аз на училище. Еми държи се добре като се видим и всичко наред смеем се, говорим си, гушкаме се, нормалните неща изпраща ме до вкъщи даже се запозна с родитлите ми, обаче, през другото време нищо все едно не се сеща за мен .... обажда ми се един път вечер преди да заспя и това е, друго нищо ... никога не сме излизали с приятелите му макар че те всички знаят за нас , и аз незнам как да си го обясня... Да знам че ме харесва, но въпроса ми е дали ще излее нещо сериозно от тази връзка или по добре да не се задълбочавам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Държи се чудесно като сте двамата и ти се обажда за лека нощ. Какво още искаш? Не може всяка свободна минутка да е залепен за теб. Човекът си има работа, семейство, приятели, на които също трябва да отдели време.

Отпусни се, не търси драми там, където ги няма, и виж накъде ще потръгнат нещата. Няма как да предвидиш дали ще се получи нещо сериозно или не.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Banned Голям фен
    Откога се познавате и т.н ? " мисля че се дъвжи супер изпраща те , обажда ти се и т.н^^ според мене изчакай да мине малко време = ) "

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Държи се чудесно като сте двамата и ти се обажда за лека нощ. Какво още искаш? Не може всяка свободна минутка да е залепен за теб. Човекът си има работа, семейство, приятели, на които също трябва да отдели време.

Отпусни се, не търси драми там, където ги няма, и виж накъде ще потръгнат нещата. Няма как да предвидиш дали ще се получи нещо сериозно или не.
    Мхм, харесва те. Пробвайте и ще видиш дали ще потръгне и дали ще е нещо сериозно.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Харесва те. Сега е твой ред да му отвърнеш и да го потърсиш. Като толкова не ти се чака, ти му звънни и го покани да отидете на кино примерно.

Хубаво си помисли за пропуска, който правиш, защото той ти е намекнал по всякакъв начин, че те харесва, а ти все още се чудиш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Еми познаваме се от 1 месец, но имам чувството че се притеснява от раликата в годините а тя е нищожна .. ох и аз незнам странно ми е

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от bunbonata Виж мнението
    че се притеснява от раликата в годините а тя е нищожна

Няма такова нещо. Притеснен е, защото не му даваш никакви сигнали. Запознал те е с родителите си, ти нищо не му казваш, а седиш и се чудиш защо не излизаш с приятелите му.

Цитирай Първоначално написано от bunbonata Виж мнението
    ох и аз незнам странно ми е
    Проблемът е в теб, а не в него. Вземи и действай!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

anonymous708973
    Guest
    Между "харесвам някого", "влюбен съм в някого" и "обичам някого" има доста голяма разлика.

Не разбрах от колко време сте заедно, но е нормално в началото нещата да са по-странни, докато се напаснете един към друг. Познава се по погледа, колкото и клиширано да звучи. Когато се гледате в очите толкова дълго, че ти става неудобно и отклоняваш поглед... когато го хващаш да те гледа странно, докато правиш нещо... когато разсеяно целува ръката/челото ти, докато гледате филм.
    Не е нужно да сте влюбени един в друг, за да "тръгнете". Даже е нормално да не сте, защото това идва с времето. На първо време е напълно достатъчно да се харесвате.

Може и така да е аз просто искамда съм сигурна , защото ако се влюбя в него и той ме зареже ще много тъпо

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Няма как да разбереш, ако не опиташ...
    I'm beautiful in my way....

Цитирай Първоначално написано от daq96 Виж мнението
    Няма как да разбереш, ако не опиташ...
    +1. Какво му мислиш толкова, той те харесва, всички ти го казаха вече.
    Последно редактирано от thelover3 : 02-02-2012 на 08:36

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си