- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- с маце на кафе моля някой опитен пич да помага
а ми запознах се с едно момиче в нета
разменихме си фейсбук и тн....
поканих я кафе (и казах че имам работа преди кафето – за да не изглежда нагласено )![]()
моля ви кажете за кви теми да си лафим да си говорим
колко пъти да я поканя на срещи
аз ли да платя сметката първите няколко пъти
кога да я целуна и тн и тн ???
Не й завиждам на момичето. ;>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Чакай бе вие още не сте се видяли, ти вече мислиш как да я целуваш и правиш планове за 9494320 срещи напред. Излезте първо, да видите дали ще се харесате (по-точно тя дали ще те хареса, щото ти явно вече си го направил, очевидно мислиш с пишката си), и чак тогава мисли за целуване.
Не пришпорвай нещата.
Общо взето да. Виж как ще се развият нещата и тогава си прави планове. За какво да си говорите ние няма как да ти кажем, защото не ви познаваме и не знаем какви интереси имате. Говорете си за общи неща даскало, хобита, домашни любимци...
И ти плати сметката, според мен поне първите няколко пъти момчето трябва да черпи.Пък и ти си я поканил все пак.
![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако не си достатъчно компетентен да говориш за политика примерно, но на момичето и харесва тази тема, недей да я подхващаш. Но иначе е много по-интересно една среща да не мине банално с разговори на "общи" теми, а да си говорите за специфичните ви интереси. Каква музика харесваш, какви филми гледаш са ми адски банални и скучни теми. Вероятно ще трябва да си споделите нещо за животите си, че да разберете какъв е оня отсреща.
В края на срещата й кажи, че си си прекарал много приятно с нея и я изпрати, ако ти позволи. Кажи й, че искаш да я видиш пак. Не я кани на друга среща още веднага. Много отчаяно изглежда.
Ти плати сметката, все пак ти я каниш.
Какъв е тоя въпрос как да я целуна? Не й се нахвърляй зверски, все едно вече не издържаш, ама как да ти обясня как да я целуваш...
П.с. Като ти чета въпросите и да е хетеросексуално момичето, аз имам по-голям шанс да я сваля от теб.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Чакам още съветии
Разгледай й профила във FB, обикновено хората споделят най-интригуващите ги неща там. Виж и интересите, любими филми, музика, статуси. Проучи малко погледай някой филм, чуй 2-3 песни ии просто насочвай разговора. Остави я тя да говори, но следи това, което ти казва. За целувката... като се разделяте я прегърни и я целуни по бузата примерно. Успех!
Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.
Брат накарай я тя да говори за нейните интереси там музика хобита така ще я предразположиш и ще се отпусне за целувката накрая преди да се разделите задължително я целуни ако не по устата по бузата но да е така че тя да разбере че се интересуваш от нея и да и стане приятно .
Недей да говориш за себе си
ммм не мога да си позволя в скъп ресторант
ти това за ресторанта ще го кажеш на бъзик.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33