.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Повече от фен
    Лунички Замисляли ли сте се, че това ви е чара?
    МОМЧЕ

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от dunce Виж мнението
    Не, отвратителни са.

Цитирай Първоначално написано от dunce Виж мнението
    това е най-голямото пролклятие в живота ми винаги съм ги мразила бих си нарязала цялото лице само и само да се махнат искам да имам чисто лице както всички момичета !!! ;(

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Естесвено, че бабините деветини няма ви помогнат. Идете на дерматолог да ви предпише кремове и евентуално някакви процедури. Все пак тия лунички са резултат от някаква реакция на свръхчувствителност на кожата. И половината ядене от хладилника да си намажете на лицето няма да помогне.

Цитирай Първоначално написано от Glam0rous Виж мнението
    Естесвено, че бабините деветини няма ви помогнат. Идете на дерматолог да ви предпише кремове и евентуално някакви процедури. Все пак тия лунички са резултат от някаква реакция на свръхчувствителност на кожата. И половината ядене от хладилника да си намажете на лицето няма да помогне.
    С бабините деветини ще си помогнешако имш съвсем малко лунички не като мен ..

Повече от фен
    Ясно е че с бабини лекове не става, но лошото е че дерматолозите дерат 9 кожи и пак не помагат или не искат да помогнат.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от anti_lunichki Виж мнението
    това е най-голямото пролклятие в живота ми винаги съм ги мразила бих си нарязала цялото лице само и само да се махнат искам да имам чисто лице както всички момичета !!! ;(
    Сериозно ??!Проклятие?? Чудя се защо гледаш другите момичета ??! Всеки си има свой собствен чар .. Колкото и да искаш никога няма да станеш като тях,каквато си такава ще останеш Сигурна съм че си много по-красива и чаровна от тези момичета дето уж са им били чисти лицата НИЩО ЛИЧНО .. А аз не бих си дала луничките .. Харесвайте се такива каквито сте ..

Повече от фен
    Разбира се всеки сам си определя как иска да изглежда, а друг въпрос е дали може да го постигне и как. Срещу луничките има различни процедури - питах за това козметичката си. Не разбирам точно за отделните случаи какво е подходящо и затова не препоръчвам нещо за универсално действащо. Най- добре се посъветвайте с опитна козметичка за вашият случай, но много трудно се намират опитни и съвестни в тази област.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си