- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- MMA Впечетления и разсъждения/
За този клуб ли става на въпрос: http://www.mma-bulgaria.com/clubs/view/0/0/409/ ?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами да, честно казано доста бързо навлезе в България този спорт ,определено ми допада ,съчетава в едно всички бойни спортове .Гледам репортажите и предаванията от състезанията ,ходих да ги гледам и на живо като бяха в Русе .
Имаме и добри бойци който ни представят и на световно равнище в лицето на Стъки,на европейско в лицето на Зарко Савов един изключителен боец с много добре подготвен както в стойка така и на земя ,много добър и в граплинга ...
Аз мисля да пораспитам как стой въпроса с тренировките в русенските зали ,като мисля да не гоня професионални цели а да тренирам просто за спорта и поддържане на някаква физичрска форма![]()
Ама ми се струва че първо трябва да почна фитнс да натрупам поне малко мускулна маса![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Да в русе и в българия като цяло има много класни бойци . относно фитнеса не е задължително можеш да го съчетаваш с тренировките а ти ако си от русе няма как да го мислиш скачай в залата там е добро нивото на ММА