- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Help!! Много е важно
С майка ми все имам скандали. Избягах при баща ми, но тя пак не разбира. Сега се върнах, но тя продължава. Не мога да я издържам вече. Всякак опитвах да си оправя проблемите с нея-не става. Днес пак имахме скандал, цял ден ми пили. Опитвах да се режа даже, но не си стигнах до вените. Сега съм в една фр и не знам дали да остана за през нощта. Моля ви не ме обиждайте, наистина ми е адски гадно. Helpp :'(
Това с вените е най - голямата глупост. Колкото и да е трудно, винаги има изход. Поговори с майка си, не бягай. Излез срещу проблема и го реши. Ако вече наистина не се издържа, просто отиди при баща си.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
като съм вкъщи все имам чувството че все едно стъпвам по минно поле
Няма перфектно семейство, до този извод съм стигнала аз. Винаги има проблеми, но трябва да съумяваме да ги разрешаваме. Не казвам, че ще е лесно, но просто поговорете.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
права си. <33 аз опитвах вече не веднъж и два пъти. това му е кофтито. тя просто не разбира и това си е. сега ме тормози с някакви смс-и и се опитва да ми вмени чувство за вина :'(
Скандали има винаги. Просто трябва да намериш причината за това.
Ами освен да поговорите нищо друго не остава.. попитай я защо се държи така.. кажи и че ти е неприятно и искаш да се изясните за какво са тези караници постоянно ;ХХ