.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Проблем с момичета ;хх

Здравейте и добър вечер/добро утро .. Каквото и да е .. Може ли да ми кажете как да оправя проблемите си с едно момиче и какво да правя с другото. Значи ето я Iва ситуацият.

С едното момиче си говорехме поне 1-2 месеца без да спираме, докато тя си имаше гадже .. Понеже ме беше срам от нея в дскл дори "Здравей" неможех да кажа .. Момичето ми се разсърди и ми е чудно как мога да я накарам да ми прости за тази ТЪПА грешка ;дд .. Аз немога да се извинявам. Нямам този навик и дори ме е срам да кажа "Извинявай", когато трябва .. Въпросът ми е дали можете да ми кажете какво да правя с нея ?? Да се извиня ли или да не се извинявам, за да продължа напред и изобщо да не ми пука ..

Сега ще ви дам IIта ситуация, която се отнася пък за друго момиче..

С това момиче си говорим почти всеки ден ... Всеки опит да я свалям се проваляше, но незнам защо.. Подходът ми беше добър всичко .. Винаги щом я попитам дали иска след като дойде тук в Плевен да излезнем навън, тя сменя темата или казва, че си имала работа и т.н. Момичето също си има приятел .. Както в горният случай .. Искам да ви попитам, дали може да ми дадете няколко съвета за това как мога да я накарам да излезе с мен, и ако се получи да го правим всеки ден, през ден, два и т.н.

Може ли да ми кажете и как да си намеря една свестна приятелка, която да не е род "Кифла" или "Лигла" ?

Мерси предварително
    Последно редактирано от Boriisow : 02-04-2012 на 00:04

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    1-во: спри да занасяш обвързани момичета че ще ядеш бой някаде.
    2-ро: научи се да казваш извинявай, ако ще то и на друг език като "сорри" например (всички знаят поне толкоз английски)
    3-то: как разбра че подходът ти е бил добър, като ти едно извинявай не можеш да кажеш пък камоли нещо друго.
    4-то: Щом ти отказва всеки път, най вероятно не иска да бъде с теб или пък въобще да бъде виждана с теб.
    5-то: Свястна приятелка се намира трудно, но номера е да се опитва (с необвързаните!).

1-во Най-глупавото нещо, което можеш да направиш е да не се извиниш на първата.
    2-ро Намери си необвързани момичета с които да си говориш/пишеш.
    3-то Не ги търси в някой мол, защото там има основно кифли и лигли.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    извини се на първата и действай докато няма гадже, пък другата я зарежи, че ще изядеш шамарите най-накрая..
    днеска във всяка тема плевенчани срещам..превземате форума :Д
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на thelover3
    Не мога да разбера какъв ти е проблемът да се извиниш? Не е толкова трудно да кажеш едно извинявай. И защо постоянно се занимаваш с обвързани? Малко ли са ти другите момичета? Пък второто момиче освен, че си има гадже, всеки път ти отказва да се виждате. Е, направи си изводи не е толкова трудно...
    И последно свестните момичета не се намират лесно. Просто общувай с повече момичета и сам си прецени коя каква е.

Цитирай Първоначално написано от thelover3 Виж мнението
    Не мога да разбера какъв ти е проблемът да се извиниш? Не е толкова трудно да кажеш едно извинявай. И защо постоянно се занимаваш с обвързани? Малко ли са ти другите момичета? Пък второто момиче освен, че си има гадже, всеки път ти отказва да се виждате. Е, направи си изводи не е толкова трудно...
    И последно свестните момичета не се намират лесно. Просто общувай с повече момичета и сам си прецени коя каква е.
    Всъщност да ;дд .. Имам проблем явно .. Защото постоянно си падам по някое обвързано момиче и т.н. Не са малко момичетата, но не харесва мвсяка ;дд

Цитирай Първоначално написано от Seattle Виж мнението
    1-во: спри да занасяш обвързани момичета че ще ядеш бой някаде.
    2-ро: научи се да казваш извинявай, ако ще то и на друг език като "сорри" например (всички знаят поне толкоз английски)
    3-то: как разбра че подходът ти е бил добър, като ти едно извинявай не можеш да кажеш пък камоли нещо друго.
    4-то: Щом ти отказва всеки път, най вероятно не иска да бъде с теб или пък въобще да бъде виждана с теб.
    5-то: Свястна приятелка се намира трудно, но номера е да се опитва (с необвързаните!).
    +1 (тъпи 10 символа..)

abe za 1-во: спри да занасяш обвързани момичета че ще ядеш бой някаде. da ne ti puka ama za dr Seattle e prav

Ем не знам дали сега ще ме разбереш, но все пак да се захващаме за работа.Заговаряш 100 момичета -> 20 от тях си дават телефоните-> с 8 излизаш на среща -> 2 ти харесват (не само на външен вид)-> 1 е гъвкава и става за приятелка.Ето това е цялата схема.Както е казал Сун Дзъ: Поти се повече по време на работа, за да кървиш по-малко по време на война.Айде успехи

Чакай малко, човече! Ти попита " Какво да правя с нея? "... Тя не е предмет, а момиче ! .. Като ти не си предмет и тя не е .. ! Проблемът ти е, че си разговарял с нея само в интернет, а във даскало си я пренебрегвал с мълчанието си .. Помисли си първо, как би се чувствал ти ако беше на нейно място! И уж харесваш едното момиче, после викаш, че харесваш още едно! Сваляй НЕОБВЪРЗАНИ МОМИЧЕТА ! Защото ако сваляш обвързани - разваляш тяхната връзка и става трудно ! .. И ще е по - хубаво ако не съдиш женския пол по външния им вид ! ..

Значи успях да се извиня .. Сега вече си говорим и пишем .. Но немога да разбера как да се харесам толкова на едно момиче .. Смисъл . Сигурно ще ми кажете да я заговарям и т.н. .. Но това при мен е проблем .. Незнам защо, но съм много срамежлив .. Може ли помощ ;дд

Мега фен Аватара на Chacho
    Не се мъчи да й се харесваш. Оххххффффпффффф.... Направо нямам думи. Стига сте играли по чуждите правила, вземи си отвори темата горе и чети.

@dessbe98, мъжете никога няма да спрем да преценяваме жените по външния им вид.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Не се мъчи да й се харесваш. Оххххффффпффффф.... Направо нямам думи. Стига сте играли по чуждите правила, вземи си отвори темата горе и чети.

@dessbe98, мъжете никога няма да спрем да преценяваме жените по външния им вид.
    Четох .. Но .. няма значение .. Ако не трябва да й се харесам, ко да прая .. Да ходя да си говоря с нея ?? .. Добре .. и тва е начин .. Може ли някой да каже нещо ??

@dessbe98, Чачо е прав .. Мъжете никога няма да спред да харесваме жени по външен вид

Мега фен Аватара на Chacho
    Темата на valdesbg, за нея говорех. Ако не можеш да си отговориш на този въпрос, чети пак.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Cool

Пич виждам че още не си много запознат женската логика ако искаш да си отвориш очите за нещата и да си пробивен сред мацките пиши на лично да ти разясня някои неща споко и аз преди бях като тебе но сега не мога да се оплача от женско внимание.

Готово .. Писах ти

Banned Супер фен
    Значи, било те е срам да говориш с момичето, което харесваш на обществени места, не можеш да се извиняваш - значи нямаш елементарно възпитание и си инфантилен; опитваш се и искаш да разваляш връзки, налиташ на обвързани момичета и ги притискаш, което говрои за много нисък морал и отново, детско мислене.

Това са кифленски качества и постъпки, драги, курвенски номера.
    И ти след, като постъпваш така подло как очакваш момиче, което не е кифла? Че ти самият си типична кифла!

И явно си и глупав. Как не ти хрумва, че дори и с най-добрият и смислен подход, който всъщност не вярвам да имаш, дори и буквално звезди да сваляш на едно ОБВЪРЗАНО момиче може нищо да не й подейства. Защо? Защото, за да е обвързана все още, явно си обича и държи на приятелят.

На колко си години? Питам, защото искам да те оправдая в съзнанието си по някакъв начин.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ти какво очакваш от обвързани момичета? Да ти се вържат на хлапашкото мислене, да зарежат гаджетата си (което ми доста чудно, какви гаджета при положение, че те сигурно са на твоята възраст или по-малки) и да ти се хвърлят в обятията, момчето чудо, което не може да се извинява и разговавя само по skype?

Цитирай Първоначално написано от Boriisow Виж мнението
    ...
    Може ли да ми кажете и как да си намеря една свестна приятелка, която да не е род "Кифла" или "Лигла" ?
    Аз аз ще ти кажа как да си намериш СВЯСТНА приятелка -----> СТАНИ СВЕСТЕН

дано да ти пукнат някъде главата от бой.. лапе.. с обвързани ще се занимаваш...
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Оу младо пиле си.

Щом сваляш обвързани... някъде ще ти пренаредят зъбите, туй ясно.

Проблема ти в случая е че налиташ само на тях. Тва е дълга филосфска история, чийто сбит преразказ изглежда така. Искаш тръпка, щото иначе не е интересно.

А туй сваля бая много самооценката ти. Пробвай да си посмениш нагласата че тръпка не ти трябва. Сваляй момичето заради самото момиче, а не заради самото сваляне.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Отказал съм се от около 2 седмици от това да се занимавам с тях .. .. Свестен съм, до известна степен ..

Град
    В мислите на хората
    И като геройство ли го възприемаш? 2 седмици са нищо време.

Dr. Gregory House

Е да, но съм се спрял с това .. Сега се опитвам да си намеря момиче, което е НЕОБВЪРЗАНО ...

Град
    В мислите на хората
    Докато това ти е цел - няма да намериш нищо подходящо. Още повече че необвързаните са повече от обвързаните. Не е нужно усилие за да се намерите.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си