.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Какво да и кажа ?

Здравейте, значи харесал съм си едно момиче.От 1 град сме и мисля да я каня на кафе и след това да я изпратя до тях.Преди да си тръгне ще я целуна,но не знам какво да и кажа преди целувката ... Малко помощ

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Няма нужда да и казваш нищо.. целувката ще каже всичко!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Защо винаги толкова много мислите за тая целувка? Изчакай първо да видиш как ще минат нещата, дали ще се харесате, дали въобще ще се навие да излезете. Целувката идва сама. И не е казано, че трябва задължително да е на първата среща.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-04-2012 на 16:03

Стига с тези целувки бе, да не си някакъв комплексар, дето си мисли, че по друг начин не може да я спечели.. !

Повече от фен Аватара на Audiophile
    Чакай, чакай.. окей, ще я каниш на кафе, а тя дали ще се съгласи? Познавате ли се вече добре, общувате ли си често? Надявам се да не бъркаш доброто държание със симпатии..

Да речем, че излезете на кафе - дръж се непринудено, слушай я какво ти казва за себе си и ако ти позволи да я изпратиш, изпрати я. Виж дали ще си допаднете като характери, за да се задълбочат контактите ви, а целувката сама ще дойде, може да не е от първата среща още, не бързай и не бъди нахален.
    Пръч.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=414790 - Една ВЕЛИКА тема

bloodyF

Повече от фен Аватара на thelover3
    Цитирай Първоначално написано от Audiophile Виж мнението
    Чакай, чакай.. окей, ще я каниш на кафе, а тя дали ще се съгласи? Познавате ли се вече добре, общувате ли си често? Надявам се да не бъркаш доброто държание със симпатии..

Да речем, че излезете на кафе - дръж се непринудено, слушай я какво ти казва за себе си и ако ти позволи да я изпратиш, изпрати я. Виж дали ще си допаднете като характери, за да се задълбочат контактите ви, а целувката сама ще дойде, може да не е от първата среща още, не бързай и не бъди нахален.
    Мхм, недей да планираш от сега какво ще правите на срещата-особено за целувката-тя сама си идва просто.

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Сериозно* Аз моето момиче съм я молил половин час на една пейка за целувка. От начало си мислеше, че се шегувам ама накрая ми даде целувка и така ..

Както ти казаха недей да планираш срещата. Можеш да мислиш за темите, по които ще говорите, но не и за действията, които ще правиш .

Успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен
    Град
    Earth...
    На колко години си? И не смяташ ли че трябва малко да почакаш със срещите?

Голям фен
    Tи си си харесал момичето, а тя теб? Всичко зависи от това как е минала срещата..Но целувка на първа среща не е най-добрия вариант...ако още от сега мислиш за целувката, втория път за секс ли вече ще мислиш?

ГЛЕДАЙТЕ КАКВО ПИША,НЕ МИ РАЗСЪЖДАВАЙТЕ ...... А АЗ НАПИСАХ "Преди да си тръгне ще я целуна,но не знам какво да и кажа преди целувката" Е АКО НЯКОЙ ЩЕ МИ ПОМАГА НЕКА ПИШЕ ЗА ТОВА КОЕТО ПИТАМ !!!!!

Голям фен Аватара на reperw
    МНОГО ТЕ ХАРЕСВАМ

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Хмм .. виж първо как ще протекат разговорите ви и тогава реши дали да я целунеш, за да не бъдеш разочарован или тя да не ти отвърне макар, че не ми допада този вариант на първа среща-целувка.. из лично нямах смелост и мисля да изчакам а ако твърдо си решил да я целунеш .. "дела трябват, а не думи" .. целувката ще си каже думата
    Успех иначе
    Последно редактирано от raror : 02-19-2012 на 18:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си