- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да действам ?
На 13 години съм и от някъде 2 седмици съм си харесал 1 момиче, не се познаваме, имаме доста общи приятели. Как да действам? Досега не съм имал гадже и малко ме е срам. Веднъж се разминахме в 1 кафе тя може би ме гледаше но мен ме беше срам и гледах на друга страна, след това се обърнах и тя беше обърната и ме гледаше ... Какво да правя ? Ако се запознаем примерно и я поканя на кафе и ме отреже имам чуство, че ще ознаят всичките ми приятели и ще почнат да ми се бъзикат :Д ?
Отвърни на погледа и като за начало.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Плюй си на петите![]()
Ако пак се засечете на кафе, отиди на тяхната маса, ако имаш някой близък познат или приятел и се запознай с нея.
Фейсбук също е един доста добър вариант за хора на вашата възраст.
Викаш си "мечка страх мен не страх" и я заговаряш. Ние с друго не можем да ти помогнем.
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
По тая логика, гадже никога няма си намериш. Кат те базикат кво, то трае ден два базика. Намери момент в който е в компанията на общите ви познати и поне се запознайте. Другото е вече е в твой ръце.
Има много начини,това не е единствения и всичко опира до това да направиш това, което съм казал в горния си пост. А за базика от приятелите, това зависи вече от самите ти приятели. При мене по-близките ми приятели,тези от квартала, с които се събираме всеки ден,нощ и т.н. го приеха факта, че си имам аверка сериозно, докато "приятелите" от даскало ми се подиграфаха ден-два, даже някои от тях още продължават да вкарват някои изречения, но няма значение, не им обръщам внимание.
Просто бъди себе си, заговори даденото момиче, ако знаеш къде учи, на колко е и т.н. питай я отново, направи се на одарен, все едно не знаеш. Поискай и скайп,телефон /не и фейс все още, това взе да става изтъркано/. Във скайпа си чатете, след това по телефона си говорете вечер. Измисляш разни шантави теми и говорите докато не ви омръзни. Само внимавай със сметката да не стане така че ващи да те гонят от вас ^^. При мене за малко ама не беше сериозна сума (170лв.) и така брат няма да усетите кога ще мине времето, чувствата на привличане ще станат по-силни и изведнъж би трябвало да стане /не съм ясновид, че да знам какво ще стане само предполагам, не искам да ти давам празни надежни и после да ме изкарваш виновен/. Всичко зависи от тебе самия!
Успех![]()
Последно редактирано от MaGuSs : 02-05-2012 на 05:14
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
По-добре да те отреже, от колкото да се чудиш постоянно дали е можело да се получи и да изпуснеш шанса си! (:
Spokoino kristiqnnchou!Ako si kazvash "mechka strah men ne strah"kakto kazva MaGuSs!Ako te e strah i te e sram nqma da uspeesh!Kazvai si go na um!Pomaga!
Uspeh!!!![]()
Е,па-това е момиче,не динозавър-и хора едва ли яде xDD Събирате се с общите ви познати+нея в една компания и оттам нататък е лесно
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Дишай пич за нещо уж случайно я заговори ако те игнорира 1-2 пъти не и досаждай жените мразят досадниците ако ли не действаш смело и готово не винаги става ще има и разочарования но е важно не дали ще паднеш а дали ще се изправиш и ще продължиш напред![]()
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
ledenakrasota го беше писала в Пълнолетник за ползата от излагането.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
давай там, заговори я. приеми бъзиците (ако въобще има такива) като един вид "аз имам смелостта да се опитам, а те не и ме бъзикат"пробвай там, пък квото стане. аз с една от 6 месеца пробвам и пробвам... ама не става ;д
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."