- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Имам един екзистенциален въпрос към учениците
Всеки клас има ли си вече общ мейл, на който учителите да пращат разни неща, или още не сте достигнали до това ниво на еволюцията![]()
тва никога няма да стане......... насе друсни един кючек http://www.youtube.com/watch?v=DANY-22e_PE
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
От утре почваме с електронните дневници. Искаха ни телефонен номер на родителя, 3-те имена на ученика/чката, 3-те имена на родителя настойника и e-mail адрес на родителя. Всеки, който няма е-mail адрес и искал да види оценките на детето си чрез телефонно съобщение, родителя плаща по 1,20 за ОЦЕНКА о.О
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ми аз догодина като преподавам, как ще се свързвам с клетите деца![]()
Нямаме ама си имаме фб група с класната
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Хахах това скоро при мен няма да стигне![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Имаме общ мейл, на който преподавателя по ИТ праща разни материали.
Оффтопик - трябва да си луд, за да станеш учителпък и да не си, споко, до 5 години си изперкал с жълта книжка за личен документ
![]()
Нямаме, но класната има email-ите на всички и когато правим презентации например (за часа по немски) и първо ги пращаме на нея да ни ги провери;d.
I'm beautiful in my way....
баси екзистенциалните въпроси :Д
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Имаме.
Първоначално беше, за да ни праща домашните работи по английски, но вече се използва и за разни промени в програмата, график на часовете на извънредните учебни дни и такива. В началото на всяка година ни праща по един напомнителен имейл с това какво трябва да направим преди да е започнала годината (мед. бележки, данни на родителя, банкова сметка за таксата и т.н.)
По методика учихме че като си намериш изкупителни жертви и тряснеш няколко двойки още в началото, им взимаш страха на малките пръдльовци![]()
Аз бих те посъветвала друго. "Изкупителните жертви" да са тия дето ти пречат в часа, но вместо 2ки, гониш за лоша дисциплина. Да видиш как след няколко часа като гониш който пречи, никой няма да смее да каже "копче"За 2ки на повечето не им пука ама за отсъствия се гони от училище (поне при нас де...).
Те отсъствията някои даже сами си ги извиняватна никой не му се занимава да те мести, всеки те държи да избуташ
имаме си група във facebook ;d
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Дума да не става за Аудио-визуални и информационни технологиииии в обучението!