- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем !
Значи нова съм тук, защото ме препратиха от друг форум:
На 14 години съм и преди 3 седмици започнах сексуалният си живот с приятеля ми. Но вече възникна проблем, приятелят ми е с 4 години по-голям от мен и е по-опитен. Каза ми, че ние момичетата имаме някакво специално място ( не помня какво точно се казваше... нещо жи,джи незнам) То се намирало някъде в корема и при стимулация от устата с пениса можем да получим най-невероятния оргазъм. Техниката с която се достигало до нея се наричала дийптроут или нещо такова. И проблема е, че вече няколко пъти се опитахме, но колкото и навътре да го пъха все имам чувството, че ще повърна.
Някой да сподели как да преодолея това чувство ?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Obvious troll is obvious.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Да G точката се намира в гърлото ... взимам пушката и си отнасям главата!
ТОВА ТРЯБВА ДА Е ТРОЛ!
maDamn
Какви тролове какви 10 букви бе хора ? Аз имам проблем, а вие си чешете пръстите по клавиатурите....
е той ако ти каже че има нещо си бе-ес-це в анала, обаче трябва да ти го нацепи целия от първия път да ти стане хубаво ти ще се надъхаш така ли слънчице :*
Ако не си ТРОЛ си много глупава! Първо ... момчето явно си иска свирка. Забаламосва те с тая Джи точка и повярвай ми , ти няма да получиш оргазъм , докато му правиш минет!Пича просто е решил да си прави ,квото си иска и те лъже ,както си иска. Но кой да го вини като чука 14 годишна ,която си няма и идея за кво става въпрос!
Все пак се надявам да си трол!
maDamn
Еми малка му е пишаката и не може да стигне до джиджи-биджи точката.
Намери си по - надарен или се хвани с негър.
Да, те негрите с лопата да ги ринеш тука.
cashmoney още не сме пробвали отзад. Мисля да говоря с него да правим анален, защото явно това място при мен липсва.
наскоро по навините и в нета се гласеше че G-точката е просто мит
Въъъъйййй, тази тема ме разби .
пп.Приятеля ти или е пълен идиот, ама за една свирка да си лъжеш приятелката за такива глупости :X ... пропаднала работа ;d.
=] Момче
абе той е глупак че я лъже ама тя къде е тръгнала да прави секс на 14 и още повече че явно никога не си е слушала уроците по биология и не е чела книги, сайтове и т.н.
ахахахахахахах... смяяях.... фп фп фп...
смяятай до какво прибягват напоследък момците за едната свирка..
начи моме... най-полезният съвет дето мога да ти дам е да не вярваш на нещо, което е нелогично и като се съмняваш - чичко гугъл знае всичко.. как да фък смяташ че има такива булшитс?!
и впрочем granger е доста запозната с темата на форума до колкото съм виждала нейни мнения, а те не са малко... какво не й харесваш?..
Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.
жи ,джи вика![]()
![]()
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow