- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Как е настроениетооооо опа опа :D:D
зубари ;д по тази логика и лъвчо е зубар и аз съм зубар.....
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ми зубри сте ;d
И аз от втория срок ставам!
А другата година трябва да съм извергски зубър !
Плановете бяха и за първия срок да бъда отличник ,но с тази любов ... ;D
за тебе шанс няма![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хаха..
Наистина оценки за общия успех..Друга работа е,защото има няколко предмета ,които вдигат общия успех,но това мен трудно би могло да ме ущети,защото уча.Ще е по-зле за другите,така като нямаше най-лошата оценка да е 3.92 ,а под 3.
Но оценките не се пишат само от тестове,контролни,ами и от други и така нормално някои,които дефакто не заслужават подобна оценка имат около 5,даже чак до 5.50.Но всеки за себе си,аз си се справям на тестовете и принципно под 5 рядко взимам,било писмено,било устно.А устно btw под 6 не взимамНо важна е годишната оценка.Туй 5.67 нали може да стане и 6.00 ? Ако се представиш втория срок малко по-добре ще вероятно може да имаш 6 за годината
![]()
Ама това Гърция ли???
Иначе и Айн Щайн е бил тройкаджия
Аз за сега по повечето предмети имам 4етворки и дори , 3ойки
10 неизвинени
Но всичкото е ,защото не ми се живееше ;d
Ама това Гърция ли???
Иначе и Айн Щайн е бил тройкаджия
Аз за сега по повечето предмети имам 4етворки и дори , 3ойки
10 неизвинени
Но всичкото е ,защото не ми се живееше ;d
sapphire5![]()
RainBerry - 8 клас
awerw - 9 клас
Аз -11 клас
Лъвчо -12 клас
А кой ли е 10?
Иначе спокойно за младоженците следващите години се очаква да бъдат все по ,,хубави,, и хубави като ще имате все повече часове ..
Аз сега имам 8 часа на ден + хореография ...
Последно редактирано от loveca777 : 02-07-2012 на 16:45
8 клас е мечта сравнение с по-горните ;d
зависи от училището или гимназията....... а лъвчо е 11 клас !!! доколкото знам е 94
sapphire5![]()
Да ^
Въй..Само си мисля,ако ида в др. у-ще ще имам 6.00 без да погледна дори учебник или тетрадка.
хора, мисля като стана 80 да спра да качвам....
sapphire5![]()
Аз съм в ПМГ, с профил ИТ, Немски, Мат, БЕЛ..
Като изключим, че класната ни има адските изисквания за този немски, а тази по математика от пети клас насам ни мъчи с някакви си допълнителни, задължителни часове, всичко е ок.Има разлика между това да имаш разказвателни и да го караш на 6-7 предмета, от които половината от типа на Музика, ФВС, Изобр.изк.
BTW, Steve Jobs също не е бил отличник..![]()
Последно редактирано от RainBerry : 02-07-2012 на 18:21
абе като са повече предметите те разсейват повече....
sapphire5![]()
Учете, учете. Не се знае накрая кои оценки ще ви потрябват или кога пак ще трябва да си демонстрирате знанията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Демотивиращо е като гледаш човек,който няма дори учебник и тетрадка и цял ден нищо не прави..Упс ,извинявам се..Пречи на учебния процес(меко казано) и да има близо 5..Ако говорим за оценки.
А пък защо си мисля,че повечето знания се изпаряват направо,след като учиш по повечето предмети само за оценката ? И накрая пак си на 0![]()
лъвчо, ама оценките са на 6![]()
да ви разкажа, вчера видях един познат и той ме пита дали тренирам още ала бала, и накрая ми казва "Ей приятел виж кво си зех" и аз му казвам айде да видим и отваря той раницата си и гледам някакви кутиии той човека яко се подкефил
аз му викам я дай да ги видя, и вадя сега първата кутия и гледам, гейнарче от билатаааа facepalm/ вадя втората кутия и гледам а, няма нито един етикет, питам го кво е тва, той ми каза креатин double facepalm вадя третото нещо гледам ааа витаминчетааа
от онези дето се разтварят във вода triple facepalm после вадя последната кутйика и то пише нещо на друг език и го питам, а тва кво е, и той каза, че са пак витамини и направо epic facepalm
sapphire5![]()
А в гимназията ни карат да учим толкова безсмислени предмети ,че няма на къде
Какво е това 8 часа на ден, а при 5 неизвинени да те карат да чистиш за наказание?![]()
![]()
Старобъл , старогръцки ,риторика...
Ц ц, пък в техникомите поне се научаваш на занаят и професия!
Алфа бета гама-тва не е старогръцки.Като се почне яката граматика и глаголи,които по произношение подобяват китайско-индийски езици.Адски е труден,сериозно.Да не говоря съществителни,прилагателн , 100000000000 падежа и не само :X Имат 4 числа.Не само единствено и множествено...Имат 5 рода (а не само три) и като почнеш текста да пишеш всяко едно що е , все едно е няква тоалетна чиния..