- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приготвяте ли холандска фурна на любимата/любимия?
Е споделете?
В тези невиждани студове, грижите ли се за любимия човек и с нетрадиционни средства? Колко усилие влагате? Специална диета, за по-голям обем и специален аромат на горивото?
Колко от вас ще подарят по една холандска фурна на любимия човек на Свети Валентин?
Ако не знаете какво е холандска фурна:
http://www.urbandictionary.com/defin...m=dutch%20oven
Grumpy old madman
Тези неща са евридей нормъл, пусни тема за някакви умрели неща, или нещо по-гнусно със сексуална или насилствена насоченост.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много си зле. Аз съм добро момче и не съм развратник, за да правя секс преди брака! Освен това на всички е ясно, че жената трябва да се подчинява на мъжа и да се знае кой къде седи в семейството. Когато мама ми намери подходяща булка - ще се оженим!
Grumpy old madman
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Естествено, че мама задоволява всичките ми нужди. Твоята не те ли?
Мама днес ми купи чорапки, гащи и наполеонки, за да не настина. Оплела ми е още един пуловер. Но трябва да си взема булка отвреме, за да има време мама да я научи на всичко.
Grumpy old madman
Нямам майка :< Дай ми твойта.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Canis doesn't share mom!
Единственият вариант да стане И твоя мама е да минеш сложен прцес на одобрение. Включващ оценка на направена баница, мусака, пилешка супа. Оценка на чеиза, възможностите и желание да съждадеш здраво и многобройно потомство (ака челяд), както и други технически формалности като подписи в обреден дом и тн.
Grumpy old madman
Canis_Dirus има ТРОЛ! Аз 'па имам два! :P![]()
Истинският непукист е този, на който не му пука дали му пука или не!
Ех, деЦка история тук. Всички се обичат - цветя, розички, любов като в комикс.
Ама да ви кажа и момиченцата акат. А готиния батко с колата и релефните мускОли, пърди мощно от протеинчето![]()
Grumpy old madman