- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КОЙ Е ВЪВ ВАКАНЦИЯ?
ще тряя да почвам да уча за матурата бахти
мен ми писна... вече 2 седмици ваканция в бургас... искам на даскало
на тия дето ще им писне до петък - пожелавам ви да сте пътуващи или вървящи около час през снега на вятъра и отрицателните температури, а аз да ви гледам от вкъщи на топло. мерси.
ваканцийка, най-накрая ^^.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Мале мислех че София пак няма да ни пуснат..Дано и другата седмица да е по голям студ и да ни я одължате разбира се да се спре с тия наводнения...
Те намериха кога, но както и да е.. супер, повече почивни дни !!!!!!!!!!! уеййй![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
хора, знаете ли дали от понеделник ще продължи ваканцията ? :Д Имало УЖ и такава вероятност
Ще я удължат ли?
Не, няма удължение. Айде.. утре на даскало!![]()
Мда, аз 10 дни кисна по света и у нас! Време е малко за училище...не ,че ми се става рано,ама тва е .
maDamn
НЕ ИСКАМ ДАСКАЛОООООООО.... Омръзна ми да ставам всяка сутрин в 6... ;(
Довечера сигурно ще обявят удължаване,температурите са си все така ниски,а и се очаква понеделник и вторник още снеговалежи.Аз се разболявам и искрено се надявам на още ваканция,въпреки,че от 2 седмици не съм ходила на училище.
В нашето училище дограмата е наборка на майка ми...... За какво говорим..? И аз се разболявам много лесно и без ампицилин просто съм аут.. Много е кофти, да изчакат още малко, материала няма да избяга, а и някои ученици чакат автобуси сутрин, студено е.. Ще бъде адски тъпо от страна на министъра на образованието ако не увеличи ваканцията..! Има градове, които имаха хем грипна, хем дървена, а тука... НИЩО.. Оф, ядосах се...
Аз съм от Враца и тук е адския студ.Доколкото разбрах за учениците от северна България ще има удължение и то е логично-температурите са си все такива,сняг си вали,следва и ваканцията да се удължи.Е,не се знае какво ще му хрумне на тоя министър,те само материала гледат как да си предадат.А в моето училище специално е адския студ,не знам как ще ходим в това време.
Еееее стига мрънкахте, не ви стигнаха ваканциите на вас. Като ви е студено не ходете, никой не ви кара да ходите на сила. Едни и същи разправии и мрънкания слушам 1 месец. И аз бях от тези, които почивахме 3 дни и ми е достатъчно, повече не искам.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.