.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 223

Hybrid View

Изчетох почти цялата тема. Първо искам да отбележа малоумния коментар на Пантерката относно поговорката която Някойтам ти каза. Ако не си изживял това което другите са, кой си ти, че да даваш акъл, кой си ти, че да съдиш? Как би разбрал болката му? Докато виж, твоята е вече изтъркана фразичка. Не винаги когато искаш нещо има начин. Дотук с отклоненията, просто не можах да го подмина, предвид, че те имам за умно момиче. Целта ми не е да се заяждам, а да посоча грешката ти.

Относно темата. Ако ситуацията е както я описа авторката - да пича съква. Въпреки, че дълбоко се съмнявам и по-скоро клоня към мнението, че тя е субективна и си изкривява истината както и е угодно.

Шадоу, ще ти дам пример с мен. Аз съм студент. Лекциите ми са почти всеки ден в различни часове на деня. Редовно. Задочна форма - няма. Като не ходиш - не получаваш подпис. Като не получиш подпис - няма изпит и догодина повтаряме същото упражнение, докато не получим подпис. Заеби ученето за самия изпит. Аз работа на смени - няма как да работя и да ходя на лекции. Имах няколко колеги които разбира се опитаха. Е, вече не са ми колеги. Единствения вариант е през нощта. Окей. Обаче греда. Бачкаш през нощта, учиш през деня, трябва и да спиш. Е кога ще ти остане време за гадже? Или за каквото и да било друго.

Аз съм бил общо взето от всичките страни на тази иначе многостранна 'бариера'.

Разбира се, ако не държат на присъствия преподавателите - може да пропускаш лекции. Но така накрая излизаш без да знаеш нищо. И каква е ползата? Добре, може би не във всички специалности. Но от личния ми опит ще кажа, едно е да го прочетеш от някой учебник на 'китайски', друго е да ти бъде обяснено от специалиста пред и да ти бъде показано на практика.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Грегори защо пак ме вкарваш в темата, нали казах че излизам ...

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Шадоу, ще ти дам пример с мен. Аз съм студент. Лекциите ми са почти всеки ден в различни часове на деня. Редовно. Задочна форма - няма. Като не ходиш - не получаваш подпис. Като не получиш подпис - няма изпит и догодина повтаряме същото упражнение, докато не получим подпис. Заеби ученето за самия изпит. Аз работа на смени - няма как да работя и да ходя на лекции. Имах няколко колеги които разбира се опитаха. Е, вече не са ми колеги. Единствения вариант е през нощта. Окей. Обаче греда. Бачкаш през нощта, учиш през деня, трябва и да спиш. Е кога ще ти остане време за гадже? Или за каквото и да било друго.
    Именно, че лекциите са ти в различни часове на деня. Затова се казва работа подходяща за студенти, защото се съгласува със учебния ти график. Пример - миналия семестър програмата ни беше така

-понеделник от сутрин до вечер не може да се бачка
    -вторник от 9 до 13 след това свободно време, 4 часа бачкане ок
    -сряда през седмица от 8 до 14 пак прозорец за бачкане
    -четвъртък от 9 до 17 не може да се бачка
    -петък от 9 до 13 пак свободно време за бачкане

Работата си я нагласяш според разписа, може да ти е натоварено - хубаво един два дена в седмицата за по 3-4 часа пак бачкаш нещо. Време за учене остава вечер, разбира се ако човека не е някой несериозен, че всяка вечер да се мъкне по дискотеки.

Всичко опира до това как си нагласиш времето. В краен случай както каза Сиси, може и събота и неделя да бачка.

Стига ме вкарвахте в темата, казах че не ми се спори за едно и също.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 02-08-2012 на 16:05

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse Виж мнението
    Изчетох почти цялата тема. Първо искам да отбележа малоумния коментар на Пантерката относно поговорката която Някойтам ти каза. Ако не си изживял това което другите са, кой си ти, че да даваш акъл, кой си ти, че да съдиш? Как би разбрал болката му? Докато виж, твоята е вече изтъркана фразичка. Не винаги когато искаш нещо има начин. Дотук с отклоненията, просто не можах да го подмина, предвид, че те имам за умно момиче. Целта ми не е да се заяждам, а да посоча грешката ти.

Относно темата. Ако ситуацията е както я описа авторката - да пича съква. Въпреки, че дълбоко се съмнявам и по-скоро клоня към мнението, че тя е субективна и си изкривява истината както и е угодно.

Аз съм бил общо взето от всичките страни на тази иначе многостранна 'бариера'.

Разбира се, ако не държат на присъствия преподавателите - може да пропускаш лекции. Но така накрая излизаш без да знаеш нищо. И каква е ползата? Добре, може би не във всички специалности. Но от личния ми опит ще кажа, едно е да го прочетеш от някой учебник на 'китайски', друго е да ти бъде обяснено от специалиста пред и да ти бъде показано на практика.
    Хм. Добре, имаш право на мнение. Дори да е грешно.

Обаче... измъкваш се. Ти не се ли занимаваше с нещо, свързано с ИТ? Ако бъркам, извини ме. Обаче ако съм права, специално с това... варианти бол.

И стигаме до... който иска, търси начини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си