- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първо гадже!
Здравейте,пиша за първи път с надеждата някой да ми даде някакви съвети МОЛЯ БЕЗ НАПАДКИ!!!Наскоро преди около седмица си хванах моето първо гадже и утре за първи път ще излезем.Имаме малка разлика-той е 2 години по-голям и живеем в близки градове (утре той ще ми дойде нагости).Моля ви за помощ защото не знам как да се държа,срамежлива съм и то доста,а той преди мен е имал стотици приятелки и искам да покажа,че съм по-добра от тях.Ако някой може да ми даде съвет ще съм много благодарна!
Гадже, а дори не сте излизали O.o
Вие на живо виждали ли сте се въобще?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Гаджета сте, а не сте се виждали??
Бъди спокойна, той ако иска да е с теб, няма да му пука, че си срамежлива и тн. Бъди себе си, не преигравай.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Каква връзка , какви пет лева ?
Уж сте гаджета , а нито сте се виждали - нито нищо. Ама както и да е. Колкото и тривиално да звучи - бъди себе си, нормално е първия път да се притесняваш малко или много , с времето ще се отпуснеш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами, няма начин, трябва да минеш през N гаждета за да се научиш, или просто да не си хващаш гаджета, а да общуваш с много момчета за да се научиш как става.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Eстествено, как иначе.
Номчи, що не та виждам у скайпо?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Може би имаше в предвид,че не са се виждали откакто са тръгнали,а не,че не са се виждали изобщо.
Бъди себе си.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Абе така го казвате хванах си първото гадже - сякаш слагаш някакъв капан и то гаджето по невнимание се хваща..иначе по темата .. може би ще го чуеш за н-ти път ама не се прави на нещо различно от самата себе си.
успех !
Как така сте гаджета, а ще излизате за пръв път... :О
Ми дръж се нормално, бъди себе си...
I'm beautiful in my way....