- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Мълчи ве, момичето много добре си се изрази и си го обясни, ебах та в математика.
Тя хубаво си го е обяснила, но след още някоя година надали пак ще е на същото мнение.
А ти си мери приказките, щото нито си ми на годините, нито на акъла, нито на образованието, нито си ми въобще някаква и най-вече, ако ми го кажеш в очите, ще е хубаво да се замислиш кой - кого точно ще ебе. Може да си подскачаш зад мониторчето и да джафкаш по кой ти кеф, докато си помпаш самочувствието и се вземаш за някакъв авторитет; но после като излезеш от вас ще си си същата мишка. Когато искаш да насолиш някого, първо трябва да се постараеш думата ти да започне да тежи; дотогава никой не е длъжен да ти я уважава, в това число и аз.
Ако смяташ, че все още имаш вътрешна нужда да си пилееш времето с такива коментари, форума ти дава пълна свобода. Можеш да продължиш и тук, и в Спорт и здраве, и където още те влече да се изсереш. Пък дано си получиш така търсеното внимание.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мисля че нямаше нужда от толкова много злоба и некви там самочуствия...казах си мнението и толкова...може да го приемете може и да не го приемете...какво толкова?
Тъй де, нищо лошо. Аз просто не се съгласявам и изказвам моето. Ако превъртиш назад, ще видиш още 100 такива мнения, надолу по темите - също и хората, които прибягват до тая тема, постоянно се сблъскват с тая идея в реалния живот, но явно при тях пак нещо куца и не им върши работа.
Не ти успорвам критериите, но има неща, които подсъзнателно търсиш, които са изключително важни и за които valdesbg говори в поста си. Когато са намесени емоциите няма как да дадеш обективно мнение, тоест - ако те накарам да се замислиш, какво точно търсиш в човека отсреща, днес може да ми кажеш едно, а утре - друго. Просто защото в момента може да си мислиш за някой миличък джентълмен, който ще се грижи за теб, а после да се сетиш за мъжкар, с който да се отпуснеш в леглото. Границата между двете е много размита, ти нямаш интерес в това да знаеш точно къде се намира, достатъчно ти е интуитивно да я усещаш и момчетата тук се подвеждат. Това ми беше мнението.
Дразгата с Concussion нямаше нищо общо с твойто мнение, просто си показва кирливите ризи в целия форум от известно време.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аз съм влюбен в една - Мери Джейн - ма тя и тя е голяма водка, обаче като заседнем трима човека и махаме едно шише за половин час.
Здравейте! Знам, че това не е правилната тема, но тук се чете най-много. Спешно е! С едно момиче се видяхме в училище и след няколко дни тя е споделила на нейна приятелка, с която сме в един клас, че ме харесва. Най-добрият ми приятел веднага започна да я човърка и да я навива да тръгнем. Започнахме да си пишем в скайп и я ЗАОБИЧАХ! Тя е съгласна да тръгнем, сигурен съм. Днес има рожден ден, а аз не отидох...Обичам я и не искам да я изпусна! Моля ви, дайте ми съвет какво да направя! Моля ви!
Е, щом си сигурен, излезте и направи крачката.
Влюбен си до уши, съдейки по това колко си объркан...;дд...слушай Чачо-той ги разбира, въпреки че в това няма нищо сложно!![]()
Не до уши, ами не знам до какво съм влюбен. Ще видим утре какво ще стане. Благодаря ви!![]()
не забравяй да кажеш как е минало!![]()
Не знам добре ли беше или не. Бяхме на кафе, но не бяхме сами и по-добре... Паникьосах се, тя също. Много по-добре мина прибирането от кафето. ;d Утре ще направим втори рунд, но напредваме определено!![]()
Супер, дано ви се получи и да се радвате един на друг след това)))))
еех голяма любов към тези кафета.... толкова ли няма какво толкова да се прави че само по кафетата обикаляте... лично аз бих ти препоръчал боулинг,снукър,волейбол и все срещи, на които "правиш нещо".Виж ние (момчетата) сме добри в действието, докато момичетата са добри в комуникацията.Затова ти препоръчвам да я заведеш някъде, където да правите нещо.Освен това така няма да се паникьосваш толкова, както и тя.
Друго нещо, което бих ти препоръчал е да ограничиш първите няколко срещи с момичето до 1 среща на седмица.Ти си зает човек, не можеш да отделяш време само на нея - имаш и други ангажименти.Айде това беше от мен и успех с мадамата!