- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудна любов...
Бих искала да Ви попитам, ако обичаш някого много, но знаеш че можете да се видите много рядко...и не можете да сте винаги заедно, когато пожелаете, какво бихте направили? Бихте опитали да се отървете от чувствата си, които изпитвате или не?
аз не бих се отървала - бих опитала въпреки всичко, защото това че не можете да се виждате често не променя любовта ви![]()
За връзка от разстояние ли става въпрос, или просто нямате много време да се виждате?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Връзки от разстояние нямат бъдеще, но всяко правило си има и изключения.
Зависи и за какво разстояние говорим. Когато имаме желание, намираме начин. Ако имаш истински чувства, ще се опиташ да се виждате, ще се бориш. Но не бъди единственият борещ се.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами попринцип не е много далече и наистина го обичам, но нямам възможност да ходя толкова често до там и за това се получава гадно...![]()
А той защо не идва? Не мисля, че трябва да се сърди за такива неща, а и той да не направи нещо по въпроса.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами и аз това му казвам, но той отвърна, че техните в момента не му дават да доийде...Но според мен не е прав да ми сърди за такива неща...
И аз така мисля. В любовта хората са двама.
Ако продължава да ми се сърди, просто не знам....много го обичам, но не честно да съм виновна винаги аз, защото не можем да се видим...
Ами да, така е, не си длъжна да търпиш. Или намирате взаимно решение, всеки прави компромиси и в същото време прави всичко възможно да се видите, или просто връзката е обречена.
Много е гадно, защото го обичам прекалено много и ми е доста зле, че не можем да се виждаме често, но поне този път не смятам че аз съм виновна...Много благодаря за всички мненията до сега!![]()
питай го дали те обича..нека ти го каже в лицето...това ще те стопли и ще те накара още по-силно да се бориш, независимо какво ще ти каже..защото в единия случай, ще се бориш за оцеляване, а в другия за още по-голямо щастие!
<3
Ами в момента единственото което знам е че има разстояние между нас, но аз много го обичам! Според мен с още малко време ще си проличи дали и той всъщност ме обича толкова...защото в момента единственото което ме дразни в него е това, че ми се сърди на мен, че не можем да се видим...
Преди около месец, два и аз се питах абсолютно същите неща и реших да не се отказвам, въпреки че разстоянието при мен е доста голямо.. Ще видим какво ще стане, поне за сега нещата вървят добре и се надявам да се задържим.. Вярно е, че повечето такива връзки нямат особена перспектива, но не се задълбочавай толкова много още от сега.. Опознай човека, бъди известно време с него и ако има наистина чувства според мен не трябва да се отказваш. И това ти го казва човек, който до скоро изобщо не вярваше в такива неща.
аз самата имам такава връзка и наистина е много трудно .. но щом го обичаш си заслужава поне аз съм на това мнение!!!))
А има ли перспектива в скоро време да се съберете, т.е да сте в един град и разстоянието да не е фактор?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote