.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Възможно е да е скоро, или е възможно да е някога? При връзка от разстояние е желателно да имате ясна представа за бъдещето на отношенията си, как и в каква посока бихте се борили да задвижите нещата, за да елиминирате разстоянието. В противен случай връзката ви няма бъдеще.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ами в момента няма как да сме постоянно заедно, можем да се виждаме, но не толкова често, не сме много далече, но не сме и толкова близко...имам роднини, от където е момчето...през ваканциите можем да сме заедно, почивните дни също...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ще си намеря някой, с когото мога да се виждам често.
    Разбира се, ако с човека сме били предварително в дълга връзка и след това сме се разделечили само за период- ще го изтърпя, макар че с голям зор.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Да, но аз го обичам...;(

Ако бях на твое място,бих се опитала да науча граматиката и правописа като за начало.
    И не,не бих се придържала към нещо,което знам,че не е по силите ми.
    От личен опит разбрах,че не ми понасят такива лиготии.Или става,или не - няма средно положение.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Ако ще се заяждаш, моля те не пиши. Какво ми е на правописа???

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Няма такъв филм да обичам някоя, но да не можем да се виждаме. Обичам я защото се виждаме, и не ме вълнува ако те ще е далеч от мен.

Връзка от разстояние няма бъдеще. Обичам го е невалиден аргумент в случая.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Няма такъв филм да обичам някоя, но да не можем да се виждаме. Обичам я защото се виждаме, и не ме вълнува ако те ще е далеч от мен.

огромна грешка! за това и в твоята тема исках да кжа същото, но темата беше друга и не исках да спамя...Моето момче е от ЮАР и какво?? аз го обичам и той мен...и аз знам че пак ще се видим...а в случая на авторката знам че става за далеч по-малко разстояние...това че вие нямате силни характери не значи че е невъзможно!

Град
    В мислите на хората
    А може би просто сме малко по прагматични? Пилето като отлети - иди и го гони.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue Виж мнението
    огромна грешка! за това и в твоята тема исках да кжа същото, но темата беше друга и не исках да спамя...Моето момче е от ЮАР и какво?? аз го обичам и той мен...и аз знам че пак ще се видим...а в случая на авторката знам че става за далеч по-малко разстояние...това че вие нямате силни характери не значи че е невъзможно!
    Добре, с това момче колко пъти сте били заедно? За колко време? Кога? Вие как си общувате? Как се сближавате? Чрез интернет? Трудно бих се съгласил, че има дългосрочен вариант и нещо добро може да излезе. Както се казва "далече от очите, далече от сърцето", но пък винаги има изключения.

Ами ние се виждаме, но не толкова често и защо ако се обичаме, това да не е достатъчно!?

За да влезеш в Харвард ти трябва редовен секс.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Секса пречи, не лъжи момичето.

Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Секса пречи, не лъжи момичето.
    Зависи с кого
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    ми ако си толкова навита....

Връзките от разстояние са тегава работа, както сама виждаш предполагам. Особено, ако преди това не сте имали дълга връзка. Моя като замине за някъде за 3-4 дни се побърквам, пък какво остава да сме постоянно в различни градове... Ако толкова искаш да си с твоя, трябва да се научите да правите компромиси и да не се сърдите един на друг за това, че не можете да се виждате. Не знам той на колко е, но постъпва доста детински. Сърди се на теб, че просто нямаш възможност да отидеш да го видиш, но иначе него не го пускат родителите му. о.0 Препоръчвам ти да не възлагаш големи надежди на тази връзка - ако стане - добре, ако не стане - следващия, моля.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Връзките от разстояние са тегава работа, както сама виждаш предполагам. Особено, ако преди това не сте имали дълга връзка. Моя като замине за някъде за 3-4 дни се побърквам, пък какво остава да сме постоянно в различни градове... Ако толкова искаш да си с твоя, трябва да се научите да правите компромиси и да не се сърдите един на друг за това, че не можете да се виждате. Не знам той на колко е, но постъпва доста детински. Сърди се на теб, че просто нямаш възможност да отидеш да го видиш, но иначе него не го пускат родителите му. о.0 Препоръчвам ти да не възлагаш големи надежди на тази връзка - ако стане - добре, ако не стане - следващия, моля.
    като цяло съм мноого съгласна, това енй-правилното...но ако го обича наистина мислите ли че ще й е толкова лесно?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не бих си губила времето и бих се насочила към нова тръпка.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Не бих си губила времето и бих се насочила към нова тръпка.
    хора вие сериозно ли?? Ти направо ме разби! Само защото сте слабохарактерни и не вярвате в любовта не значи че не трябва тя да я пази! Само за секс ли мислите? Това ли е за вас любовта? Нова тръпка, която щом стане трудна за опазване отиваме в търсене на нова!! Доста нелепо ми се вижда!! Господи! ;хх

Град
    В мислите на хората
    Dear ladies,

Приемете че за повечето мъже няма как да се поддържа любов ако хората не се виждат. Все едно да запалим един лагерен огън и песни и танци до зори, той няма да изгасне.

Да де, ама.. не е съвсем така. Недейте да изкривявате идеята със само секс ли искате и бля бля. Не, не искаме само секс, но и не искаме да се мъчим и да страдаме за нещо безперспективно. Проверено и доказано е хиляди пъти. Не че не ни пука за вас, напротив. Но също толкова ни пука и за собствената ни душевна цялост. Просто приемаме това, което не можем да променим. Вярваме в любовта и прочее дивотии, но това не значи че сляпо ще преследваме тая фикс идея. Любовта не е мания, не е нещо непреходно. В смисъл това не е диагноза че да си седиш до живот с нея. Винаги има момент, след който поддържането на една кауза става безсмислено. Това не значи че каузата се омаловажава. Просто е неактуална за променените обстоятелства.

В момента имам подобен случай. Една приятелка ще заминава за Англия и повече няма да се върне. Аз и казах - няма как да имаме продуктивни отношения след като си там... не очаквай чудеса, нещата ще се стопят много бързо.

Авторке - при всеки един случай връзка от разстояние е обречена. Писал съм хиляди пъти защо, ако искаш да разбереш - порови се из постовете ми. Това че се обичате е чудесно но само по себе си то никога не е достатъчно. Разбира се че е необходимо, ама за да подкараш колата ти трябват и бензин, не само гуми и двигател, нали?

Dr. Gregory House

Голям фен
    Dear ladies,

Приемете че за повечето мъже няма как да се поддържа любов ако хората не се виждат. Все едно да запалим един лагерен огън и песни и танци до зори, той няма да изгасне.

Да де, ама.. не е съвсем така. Недейте да изкривявате идеята със само секс ли искате и бля бля. Не, не искаме само секс, но и не искаме да се мъчим и да страдаме за нещо безперспективно. Проверено и доказано е хиляди пъти. Не че не ни пука за вас, напротив. Но също толкова ни пука и за собствената ни душевна цялост. Просто приемаме това, което не можем да променим. Вярваме в любовта и прочее дивотии, но това не значи че сляпо ще преследваме тая фикс идея. Любовта не е мания, не е нещо непреходно. В смисъл това не е диагноза че да си седиш до живот с нея. Винаги има момент, след който поддържането на една кауза става безсмислено. Това не значи че каузата се омаловажава. Просто е неактуална за променените обстоятелства.

В момента имам подобен случай. Една приятелка ще заминава за Англия и повече няма да се върне. Аз и казах - няма как да имаме продуктивни отношения след като си там... не очаквай чудеса, нещата ще се стопят много бързо.

Авторке - при всеки един случай връзка от разстояние е обречена. Писал съм хиляди пъти защо, ако искаш да разбереш - порови се из постовете ми. Това че се обичате е чудесно но само по себе си то никога не е достатъчно. Разбира се че е необходимо, ама за да подкараш колата ти трябват и бензин, не само гуми и двигател, нали?
    ненененененененене!! НЕ! всъщност мисля, че именно разстоянието ще покаже дали си я обичал или не...аз с мойто момче, какво? Връзката оцелява, нали? Защо при нея да не стане?!

като цяло съм мноого съгласна, това енй-правилното...но ако го обича наистина мислите ли че ще й е толкова лесно?
    Не съм казала, че ще е лесно. Идеята е, че ако види, че нещата няма да станат, да не се вкопчва в него като удавник за сламка, а да намери начин да го преодолее и да продължи живота си. Освен това няма гаранция, че наистина го обича дори и в момента да е убедена в това. Предполагам, че всеки е имал много силни увлечения, за които на времето си е мислил, че това е единствената, най-голямата, най-силната и т.н. обич, пък после да се е оказало нещо друго...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    В мислите на хората
    Едно си баба знае, и само това си бае (:

Вие с твойто момче.. няма да ви коментирам. Щото темата не е за това. Идеята да се виждаме 2 пъти в годината иначе само мечки по скайп ми е мнооого далечна от концепцията за връзка. А за пълноценна връзка няма да коментирам. Та тъй...мислиш си че имаш няква връзка. Ако това работи за теб - поддържай си балончето.

Само че недей да правиш заключения за всички на базата на теб.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Hilary_
    Само защото сте слабохарактерни и не вярвате в любовта не значи че не трябва тя да я пази! Само за секс ли мислите? Това ли е за вас любовта? Нова тръпка, която щом стане трудна за опазване отиваме в търсене на нова!! Доста нелепо ми се вижда!! Господи! ;хх
    Първо си спести определенията за себе си. Не съм ти ги искала.
    Второ имала съм връзка, в която не можехме да се виждаме често, бяхме далече един от друг и от СОБСТВЕН опит знам, че любовните обяснения по телефона не помагат.

Голям фен
    Едно си баба знае, и само това си бае (:

Вие с твойто момче.. няма да ви коментирам. Щото темата не е за това. Идеята да се виждаме 2 пъти в годината иначе само мечки по скайп ми е мнооого далечна от концепцията за връзка. А за пълноценна връзка няма да коментирам. Та тъй...мислиш си че имаш няква връзка. Ако това работи за теб - поддържай си балончето.

Само че недей да правиш заключения за всички на базата на теб.
    нищо подобно, просто мисля, че доста отчйващо постзпвате...аъ просто се дадох като жив пример че такава любов е взъможна...това че на вас не ви стига е друго...!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си