.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако сте били заедно преди и сега сте се разделили на разстояние има шанс, ама такива видяли сте се за няколко дни и той е заминал-категорично не..
    скайпа и телефона не правят връзка, казвам го от личен опит.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    ако сте били заедно преди и сега сте се разделили на разстояние има шанс, ама такива видяли сте се за няколко дни и той е заминал-категорично не..
    скайпа и телефона не правят връзка, казвам го от личен опит.
    с това съм съгласна...

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Стефче, сигурно ще те обидя, ама такава любов като във филмите няма. На моменти може, но рано или късно всичко се разпада. Такъв е живота. На мен ми се струва, че "обичаш" да си влюбена и да има някаква тръпка, в случая разстоянието и фантазията, отколкото самия човек. Не съм въобще, ама въобще слабохарактерен, но понякога си в задънена улица и трябва да преглътнеш и да продължиш напред.

В крайна сметка ще се боря колкото мога, ако не става....просто не става...;(

Няма значение , колко често се виждате ако подържате отношенията си .. Пък и много по - сладко когато знаеш , че ще го / я видиш премерно след 2 дни и трепнеш в очакване и мислиш за прекараното време до следващото виждане .. Но от друга страна , ако искаш сериозна връзка с дадения човек , тя няма кой знае какво бъдеще .. Все пак ако искаш да си с него винаги ще намираш начин , макар , че това понякога е много болезнено .. В крайна сметка надеждата умира последна .. : )
    Каквото и да става няма да се откажа ! : ) Ще се боря за теб !!

Много ти благодаря!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Помисли, дали чувствата на момчето са силни като твоите. Аз бих те посъветвала да продължиш на пред, но ако и той те обича толкова много.. опитай да намериш решение на проблема ;/
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Така мисля да направя...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Стефче, сигурно ще те обидя, ама такава любов като във филмите няма. На моменти може, но рано или късно всичко се разпада. Такъв е живота. На мен ми се струва, че "обичаш" да си влюбена и да има някаква тръпка, в случая разстоянието и фантазията, отколкото самия човек. Не съм въобще, ама въобще слабохарактерен, но понякога си в задънена улица и трябва да преглътнеш и да продължиш напред.
    Слави, начи....да си влюбен е мн хубаво нещо...но на мен ми стана адски гадно, авторката иска съвет как да удържи връзката, а те всички: ми забрави, по-добре намери нова тръпка....е няма па да си мълча...;дд

по темата: Винаги трябва да се бориш за една връзка, но никога не допускай да си единствения борещ се !

Вече съм на принципа- За любовта граници няма!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_girl963 Виж мнението
    Вече съм на принципа- За любовта граници няма!
    евалата!

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    НИКАКЪВ ОТКАЗ!!!...изживейте си любовта, пък била тя и от разстояние..

Благодаря ти!

В такава ситуация съм в момента.
    Понеже с приятеля ми ни се разминават смените в училище.
    Вторият срок съм втора смяна, а той пак си е първа, и се получава малко кофти,
    ама и т'ва ще мине. :}
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Разстоянието не убива любовта, убиват я предразсъдъците. Успех !

Мерси, много!

Това ми напомня на моята история...
    Бях с момиче, което е на 60 км от мен, не съм казал, че сме се разделили заради сканадали или не сме се обичали, но тя просто ме изостави, въпреки всичко.Оказа се голям проблем разстоянието, защото не мога да съм всеки ден с нея, това й беше единствената причина, макар че ходех през седмицата, а понякога и събота и неделя. Връзките от разстояние са трудни, но не са невъзможни, стига да си попаднал на правилния човек и той да ти има доверие и да те обича истински.Е, аз нямах този късмет, дано не се случва и при теб :] . Въпреки всичко аз се боря за нея и си я чакам, макар и да се окаже напразно :]

Благодаря Ви толкова много за съветите! Няма да се отказвам, поне докато не е напразно...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз имах връзка от разстояние. Трудно ни беше, имахме си проблеми, които не бяха свързани с разстоянието, но ето ни сега живеем заедно, държим един на друг и се обичаме!
    Но вие мисля, че сте малки, щом не ви пускат да пътувате и да се виждате. При такъв тип връзка трябва не само голяма любов и доверие, а и подкрепа от родителите, както морална, така и финансова.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Зависи, ако си заслужава, опира до самия човек, ако и той те обича, ДА !

Да, разбрах че си заслужава да опитам! Благодаря и на вас за мненията!

Приятелят ми е чак в Испания и ще се върне след 4 месеца, но няма да се откажа от него и няма да наруша всичко, което съм му обещала. А до колкото разбирам твоя е в България, момиче хващай автобуса, влака или к'вото и да е и отивай. Не се отказвай, от нещо само защото може да е трудно. Любовта иска много жертви и много търпение !

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от mimess93 Виж мнението
    Любовта иска много жертви и много търпение !
    + 1

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Когато се видите - поговори с него и му обясни как стоят нещата: че не можеш винаги ти да правиш всичко възможно, за да се видите , а той да бездейства и да ти се сърди , когато нямаш възможност. Просто му обясни как се чувстваш , когато и на всичкото отгоре се виждате рядко.

Принципно връзките от разстояние са си наистина трудно, но всичко си зависи само и единствено от вас. Просто трябва и двете страни да правят всичко възможно , за да са заедно.. Трябва и двете страни да правят компромиси и т.н., за да са щастливи заедно.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Все още сме заедно и искам да благодаря на всички за мненията, особено за тези, които ме окуражаваха!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си