.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Приятелиииииииииии :*

Отдавна не съм влизала тук, но имам една голяма молба към вас ( знам сега, че много ще ме наредите, поне погледнете синмката ) моля ви дайте по един глас за кученцето ми, много го обичам и издивявам от факта, че някакво друго песче е с повече гласове от него.
    Благодаря ви предварително !
    Ето линк към снимката http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Хахаха, много е сладко. Имаш глас от мене.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Благодаря много, надявам се още хора да го харесат

Повече от фен Аватара на flawless_
    гласувах, сладурче е : )

Не ми харесва.

Повече от фен
    благодаря на тези, които гласуваха до сега, и моля останалите също да гласуват

Цитирай Първоначално написано от ivana0895 Виж мнението
    благодаря на тези, които гласуваха до сега, и моля останалите също да гласуват
    Не може да молиш останалите също да гласуват. Това е абсурдно. Аз гласувах щото ме кефи животинчето, не щото си ме молила. Ако им харесва, тогава да гласуват. Иначе е несправедливо.

Повече от фен
    всъшност си прав/а че е несправедливо, но несправедливо е и че другото куче с повечето гласове е породисто, а е писано, че е бездомно и от съжеление го харесват хората, а на администраторите не им дреме, че това е лъжа

всъшност си прав/а че е несправедливо, но несправедливо е и че другото куче с повечето гласове е породисто, а е писано, че е бездомно и от съжеление го харесват хората, а на администраторите не им дреме, че това е лъжа
    Другото куче е много по-сладко. Това, че ти не можеш да го приемеш, защото повече харесваш своето е друг въпрос !
    Господи... като почнете да молите и просите за харесвания, ставате жалки. Ако ми харесваше кучето ти и съм възнамерявала да гласувам, след като видя коментарите ти и молбите, щях да се откажа !!

Повече от фен
    това че ти не разбираш от кучета е съвсем друг въпрос, като не ти харесва не коментирай, и да възпитана съм и МОЛЯ, а не заповядвам !

това че ти не разбираш от кучета е съвсем друг въпрос, като не ти харесва не коментирай, и да възпитана съм и МОЛЯ, а не заповядвам !
    То това и оставаше...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си