- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- анален секс
Как да намекна на приятелката ми че ми се иска да я бодна у дупенцето?!
Не искам директно да и кажа - Искам анален секс..ти искаш ли? или нещо такова
Като откача, откачам!
тогава я бодни и кажи, че си объркал дупката
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не съм много съгласен с теб..мисля че ще е по добре тя да знае предварително![]()
Като откача, откачам!
Предложи и просто. Дали си е мислила за нещо подобно. Не е задължително веднага да почнете да го правите...първо с пръсче,две( ако е навита де) , за да свикне и тогава я доцкай . Аааа и използвайте лубрикант.
maDamn
Приятел знам какво да правя, правил съм го и преди даже и без лубрикант стававъпроса е че не знам как да и кажа
Като откача, откачам!
Добре де,като си го правил преди,къв ти е проблема?! Да не си бил пиян тогава,та да не си се обяснявал!!
Rock n Roll!!!!!!!!!
Уж знаеш какво да правиш, а не знаеш как да й кажеш?!
Питай я какво мисли за аналния секс... правила ли е, би ли опитала с теб!?
Щом не можеш директно...това е начина..
Общуването.
Като откача, откачам!
няма смисъл да увърташ кажи и направо,че искаш анален .. ; )
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ДА, четем какво пишеш!
И ти предлагаме просто да ПОГОВОРИШ с нея. Това е!
Все пак ти си познаваш момичето..
Сценарий ли да ти напишем?
Например : Мислила ли си си някога за анален секс?! Не те карам,просто питам... нещо от сорта...
maDamn
Гледай да не и е кален задника, че кофти работа :/
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
Еми освен да поговориш с нея, друг вариант аз не виждам.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Няма смисал да увърташ. Просто и кажи , че искаш да пробваш нещо ново като например анален секс , кажи и че ще бъдеш много внимателен , че и на нея ще и хареса . Ако каже не НЕ не я притискаи , ако каже да ДА деиствай.
Да почерпиш като стане работата !
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
докато си играете преди да започнете секс ѝ пусни едно пръстче по дупето не в дупето и виж как ще реагира аки и хареса тя сама ще се наденетоша проработи при мене
Щом не знаеш как да си поискаш начи не си достоен да я ебеш в газъ
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
След няколко часа мислене се навих да я питам директно..какво мисли за този вид секс ала бала..ми общо взето пусна ми..и много съм доволен :rock:
Като откача, откачам!
охх...от теб една нормална тема не съм видяла досега....ти уста нямаш ли? кой ти е казал да я питаш директно? не можеш ли по заобиколен път....ние ли всичко трябва да ти казваме дума по дума...
Абе тея усти не са ви само за целуване ... говори с нея кажи и! Питай я би ли искала да опита какво е и тн. За такъв въпроса няма вариант намеци, има само опцията директно.
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3