- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- БЪЛГАРИТЕ СМЕ МНОГО ПРОСТ НАРОД..
Преди малко се натъкнах на снимка как някъв ненормалник убил куче и после се снимал с него.. сигурно и вие сте я видели, все пак е в "най-новото" във форума.. и се замислих как може да сме толкова прост народ.. кой нормален човек ще убие куче.. а за капак ще се снима с него и ще качи снимката във фейсбук.. първо, че тоя човек със сигурност е луд и второ, че 100% е някъв комплексар. Може ли да съществуват толкова жестоки хора на този свят.. накъде отиваме ?!
P.S ето и линк, поразрових се малко. http://fakti.bg/bulgaria/30671-feisb...kuche-i-mechka
МНОГО МРАЗИМ ТУРЦИ !!!
хубаво де, турчин.. и все пак може ли да съществуват такива хора бе, егати бездушните
МНОГО МРАЗИМ ЦИГАНИ.
Т'ва не е българин, БЕЕ.
Не обиждай българите заради някакъв манго.
Много разбирате вие, че вече и "мразите"![]()
МРИ РЯЗАН ХОМОСЕКСУАЛИСТ !
Ти си проста. Колко тъп трябва да си да обиждаш народа си, заради това че някакъв мангал, дето е паплач в тая страна, а ние трябва да сме сплотени, е направил еди к'во си? Може да сме простаци, какви ли не, ама не ти прави чест, бе, момиче! Стегни се малко. Егаати изродите сме станали.
Няма значение какъв е..
Вие пък големи расисти
Наистина този човек няма чувства!!
Кажи бе Светлюшке какво те притеснява и възмущава :S
ЧЕ СИ ИЗВРАТЕН ПЕ**РАС. УМРИ В НЯКОЯ ДУПКА. ЯКУЗА ДА ТЕ ИЗНАСИЛИ, ДИЗЕЛ СВИКИ ДА ТИ ПРАВИ. МАЙКА ТИ КУЧЕ ДА Я НАРЪФА А БАЩА ТИ ДА БИДЕ ИЗНАСИЛЕН ОТ ЕВРЕЙ!
Прости сте тези, които обиждате собствения си род и Родина, защото по този начи обиждате себе си, а който обижда себе си, го очаква единствено бъдеще на утайката на обществото.
Аз съм българин и авторката ме нарече прост. Чувствам се обиден. Очаквам извинение.
Смърт за извергите! Смърт за насилието над животните, смърт за медиите, смърт за гражданското общество, за ценностите ви и за све!
Първо, както казаха тоя подчовек е турчин, но това не значи, че българите в 21в. като цяло не са просто племе. (защото аз колкото си обичам родината и се гордея, че съм българин, толкова ме е и срам от повечето ми днешни сънародници)
Срам ме е, че съм част от това гражданско общество, с толкова изкривена ценностна система и морални възгледи.
Може би аз не съм нормален, а не обществото, но по дяволите...предпочитам да съм ненормален, пред това да съм някаква празна душица, която живее според обществените норми и си изгражда възгледите/убежденията/ценностите на тяхната основа.
Няма нищо по-жалко от насилието срещу по-слаб от теб. (било то жена, животинка, дете...)