.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен Аватара на scrooper
    На една приятелка й се е стъжнило, след като е била принудена да признае, че е напуснала СМГ за да отиде в езикова. С това въпросите на лелята свършили и стипендията за Математика остана химера.
    always late but worth the wait!

Ох, кой знае тази година тогава какви мърли ще са на интервюто ;ss
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Не знам, ще го мисля, ако стигна до интервю... Доста неприятни личности описвате.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Цитирай Първоначално написано от MiLGaR0sSa Виж мнението
    Много съм съгласна.. аз неведнъж споменах, че фентъзито ми е любимия жанр и доста съжалих за това, някои от въпросите и ме убиха.. То цялото интервю мина като разпит, на нея и беше страшно досадно и само се опитваше да ме забива. Освен това съм сигурна, че не ми беше чела есето...
    В крайна сметка взех поощрителна стипендия и се чудя дали да не се пробвам пак...
    стипендията на месец ли я дават или година ?

И искам да попитам кога ви казват ,че сте приети или не..??След като мине интервюто ли ?

А вие индивидуално ли ще участвате или с учител, защото може и с учител?

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Привет,
    Тази година и аз ще участвам, но проблема ми е есето и то не какво да пиша, а как. Мисълта ми е вие какво сте направили, на ръка ли, има си някакъв определен формат в сайта(който аз не намерих) или...
    Забавно е да правиш невъзможното!

Мен интервюто ме прецака. Аз бях с география. Там те питат 2 човека, но говориш само с единия, а пък другия слуша. Пита ме за източници на ел. ток и аз пратих по дяволите със силни аргументи ветрогенераторите и соларните панели и започнах да провъзгласям атомните централи. И не им хареса.

Цитирай Първоначално написано от sunity06 Виж мнението
    Привет,
    Тази година и аз ще участвам, но проблема ми е есето и то не какво да пиша, а как. Мисълта ми е вие какво сте направили, на ръка ли, има си някакъв определен формат в сайта(който аз не намерих) или...
    Принципно не мисля, че имат претенции (тоест няма да ти върнат есето ако е написано на ръка), но не е лошо да направиш добро впечатление и да си го напечаташ, добре форматирано, с шрифт Times New Roman 12. Все пак това е първото нещо, което хваща окото.
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зарибихте ме, мисля да участвам, темата ще е онази, която беше цитат на Волтер и есето май ще е насочено към правото

имам въпрос към печелилите стипендия-вие ходили ли сте на някакви олимпиади?
    имам приятелка, която има стипендия, ама тя е свръх човек на всички олимпиади се класира, ходи, учи, не знам си какво
    че аз имах надежда-английски и така забих на шибаната олимпиада (много ми се спеше мамка му) че не ми стигнаха за малко точките даже за 2ри кръг
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Предполагам, че олимпиадите имат някаква тежест, но най-решаващо е като че ли есето.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на bebeemalko
    Град
    Candytown, Wonderland
    Абе и аз тази година ще участвам, а и за конкурса на силен старт участвах, но очаквам резултатите тези дни. Аз ще участвам с езикознание, избрах си и тема за есето. Но имам един философски въпрос... Как трябва да е формуляра ми- собственоръчно написан или сканиран и разпечатан, понеже четох че трябва да е на хартия?
    [img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]

Don't wanna hear your sad songs
    I don't wanna feel your pain
    When you swear it's all my fault
    'Cause you know we're not the same
    No, we're not the same, oh, we're not the same

bebeemalko, аз го изпращах написан на ръка, нямаше проблем. И един съвет: много, ама много добре прочети какво пише в сайта за специалността "Езикознание". Аз не го направих и много сгреших.
    Имам един малко тъп въпрос. Както са формулирани темите, можем ли тези изречения с многоточията да ги довършваме по усмотрение? Например "Липсващото звено е ...", заглавието на есето ми да е формулирано като "Липсващото звено е едикаквоси". Или трябва да са си с многоточията?
    When you awaken in the morning’s hush
    I am the swift uplifting rush
    Of quiet birds in circling flight.

I am the soft starlight at night.
    Do not stand at my grave and cry,
    I am not there; I did not die.

Повече от фен Аватара на starr21
    Град
    Radcliffe country :***
    Ами възнамерявам да учствам и аз Само да попитам тези формуляри ние си ги принтираме и пращаме или ?
    Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!

Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o1_250.gif
    http://28.media.tumblr.com/tumblr_lu...sl39o2_250.gif

ако кандидатствам с литература, но нямам участия в състезания по предмета, дали това ми "сваля" точките?

Голям фен Аватара на Barbie47
    Аз също ще участвам, но малко ме притеснява интервюто, ако стигна до него де. Познавам момиче, на което са му задали въпроса " Каква е символиката на името Лазар?" .....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си